Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mutlu Topçu’dan Hakeme Sitem

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, 1-0 mağlup oldukları Torku Konyaspor karşılaşmasını yöneten Halil Umut Meler’e sitem etti.Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Mersin İdmanyurdu’na konuk olacak olan Gaziantepspor, hazırlıklarını...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, 1-0 mağlup oldukları Torku Konyaspor karşılaşmasını yöneten Halil Umut Meler’e sitem etti.
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Mersin İdmanyurdu’na konuk olacak olan Gaziantepspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Mutlu Topçu, antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ankara’da yaşanan terör saldırısını kınayarak sözlerine başlayan Topçu, "Hep çalışıyoruz. Antrenmanlarda daha da üretken olabilmek için çabalıyoruz. İnşallah böyle bir şanssızlık iç sahada başımıza gelmez. Dışarıda oynanan oyun toplanan puanlar bizi çok memnun ediyor. Mersin ile bir mücadelemiz var. Onlar da bir kurtuluş peşindeler. Biz de Konyaspor maçında kaybettiğimiz puanı telafi etmek istiyoruz. Bu işleri sadece TV ekranından izlemek kolay değil. Bazı hakemler vardır, sizi ufak faullerle durdurabilirler. Bu da onlara benzer bir yaklaşım tarzıydı. Bu hakemle alakalı sadece şunu söylemeye çalıştım; daha adil olabilirdi. Her hakemden beklediğimizi ondan da bekliyorduk. Biz nasıl yaptığımız hataları kabul ediyorsak herkesin kabullenmesi lazım. O da kendine göre bir şey çıkaracaktır. Birkaç tane pozisyon var, ben de izledim. Her mücadeleye faul çalması, o anda hücum eden takım biz olduğumuz için engelliyor. Tabi bu durumda rakibin bir şansı oluyor. Burada oyunu soğutuyorlar. Bizim bir daha topu kapıp hücum etmemiz zorlaşıyor” ifadelerini kullandı.
ABUDA: "AKILLI VE KONTROLLÜ OLMAMIZ LAZIM"
Mersin İdmanyurdu’nun puana daha fazla ihtiyacı olduğunu vurgulayan Abuda ise, "Bizim biraz daha akıllı ve kontrollü oynamamız lazım. Çünkü, durumumuz onlara göre çok daha iyi. Konyaspor ile zor bir maç olacağını bildiğimiz için iyi hazırlanmıştık. Maçın golden sonraki sürecinde, gayet iyi mücadele ettiğimizden eminim. Erken gelen gol Konyaspor’un öz güvenle erken kapanmasına neden oldu. O yüzden biz de geriye kalan süreçte gol bulamadık. Ama yine de önümüzde bir maç var. Bundan sonra ona odaklanacağız" şeklinde konuştu.
CHIBUIKE: "ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN BAŞARISI"
Takım olarak daha fazla şut atmaları gerektiğini ifade eden Gaziantepspor’un forvet oyuncusu John Chibuike, "Ben de gol atabilirim defans ve orta saha oyuncuları da gol atabilir. Önemli olan takımın başarısıdır. Konyaspor maçının zor olacağını biliyorduk, biraz erken konsantrasyonumuzu kaybettik. Erken gelen gol sebebiyle maça tam anlamıyla odaklanamadık. Ama elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum, sadece golü ve golleri bulamadık. Önümüzdeki maça bakıyoruz. Çok zor bir maç olacak, çünkü artık futbol konuşulmayacak orada can havli var. Herkes elinden geleni yapmaya çalışacaktır. Onlar da bir şekilde puan isteyeceklerdir" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.