Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mutlu Topçu: "Santrafor Mevkinde Ciddi Sıkıntı Çektik ”

Gaziantepspor Teknik Direktör Mutlu Topçu, "Özellikle santrafor mevkinde sıkıntılarımız var. O bölgeye transfer ettiğimiz oyunculardan Habibou’nun sakatlığı, İlhan’ın hazır olmamasından dolayı santrafor mevkinde ciddi bir sıkıntı...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mutlu Topçu: "Santrafor Mevkinde Ciddi Sıkıntı Çektik ”
Gaziantepspor Teknik Direktör Mutlu Topçu, "Özellikle santrafor mevkinde sıkıntılarımız var. O bölgeye transfer ettiğimiz oyunculardan Habibou’nun sakatlığı, İlhan’ın hazır olmamasından dolayı santrafor mevkinde ciddi bir sıkıntı çektik" dedi.
Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlıların antrenmanı, Celal doğan Tesisleri’nde açma germe hareketleriyle başladı ve dar alanda kısa paslaşmayla devam etti. Bu hafta oynanacak Gençlerbirliği maçı ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mutlu Topçu bu hafta çok iyi hazırlandıklarını belirterek, “Bu maç son haftalardaki puan kayıplarından sonra bu maç bizim için çok önemli sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyoruz. Bu konuda futbolcu arkadaşlarla sık sık görüşüyoruz, onlarda bu maçta bunun farkında olacaktır. Galip gelmemiz gereken maçlardan bir tanesine çıkacağız" şeklinde konuştu.
“İKİNCİ YARIDA DÜŞÜŞÜN SEBEBİ SANTRAFOR EKSİKLİĞİ”
Bazı mevkilerde sıkıntı çektiklerini dile getiren Topçu, “Özellikle santrafor mevkinde sıkıntılarımız var. O bölgeye transfer ettiğimiz oyunculardan Habibou’nun sakatlığı, İlhan’ın hazır olmamasından dolayı santrafor mevkinde ciddi bir sıkıntı çektik. Buda tabi sonuca yansıyor. Çünkü futbol gol oldukça kazanılır. Özellikle iç sahada 1-0 mağlup olduğumuz maçlara baktığımızda bunu açık bir şekilde görebiliriz ama bizim gibi takımlarda bu sıkıntılar zaman zaman olacaktır. İlk yarıda yine Gençlerbirliği maçıyla çıkışa geçmiştik. Umut ediyorum ki bu maç yeni bir serinin başlangıcı olabilir” diye konuştu.
Gaziantepsporlu futbolcu Orkan Çınar ise, “Kötü oynadığımız maçları geride bırakıp şimdiki Gençlerbirliği maçına odaklanıyoruz. Hocamızla ve aramızda konuştuk. Umuyorum ki bu maçı kazanıp rahatlarız. Her şey bizim elimizde biz kazandığımız anda rahat gideriz” açıklamasını yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.