Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mutlu Topçu: "1 Puan Bizim İçin Çok Değerli Bir Puan"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Mersin İdmanyurdu karşısında aldıkları 1 puanın, kendileri açısından çok değerli olduğunu söyledi.Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, golsüz sona eren Mersin İdmanyurdu maçı sonrası...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Mersin İdmanyurdu karşısında aldıkları 1 puanın, kendileri açısından çok değerli olduğunu söyledi.
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, golsüz sona eren Mersin İdmanyurdu maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Bir taraftan her ne kadar puan farkı çok olsa da hissediyorsunuz içten içte. 1 puan bizim için çok önemli, çok değerli bir puan. Mersin İdmanyurdu, gerçekten çok iyi bir takım, çok kaliteli oyuncuları var, hocası da dahil olmak üzere. Oyunun ilk yarısı öngördüğümüz şekilde geçti. Çok baskılı ve iyi bir oyun oldu. Biz bu zaman zarfında, özellikle Mersin İdmanyurdu’nun baskılı olduğu durumlarda arkada bulduğumuz alanları değerlendiremedik. Burada daha çok ayağa top yapıp pas yapmaya çalıştık ama o da yeterli olmadı. İzin vermediler. İkinci yarı bizim açımızdan çok daha iyiydi. Oyuncularımız buldukları alanları değerlendirdikten sonra rakibi biraz daha kendi sahasına yönlendirdik. Dolayısıyla açıkçası rakibin hızını kestik. Sonlara doğru bulduğumuz bir iki pozisyonu değerlendiremedik. Rakibin iyi pozisyonları oldu. Bizim için beraberlik önemliydi. Çok önemli 1 puan aldık. Milli Takım arası var. İçeride oynayacağımız Trabzonspor ve Sivasspor karşılaşması öncesi iyi bir sonuç aldık" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.