Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa Reşit Akçay: “Oyuncu kazanmak zorundayız”

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, orta sahadaki iki futbolcusunun sarı kart görmesinden dolayı taktik değişliklere gittiklerini belirterek, “Oyuncu kazanmak zorundayız. İki kulvarda oynuyoruz. Bugün belki 1 puan kazandık ama...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2016 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2016 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, orta sahadaki iki futbolcusunun sarı kart görmesinden dolayı taktik değişliklere gittiklerini belirterek, “Oyuncu kazanmak zorundayız. İki kulvarda oynuyoruz. Bugün belki 1 puan kazandık ama en azından da birkaç oyuncu kazandık” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Osmanslıspor, deplasmanda Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Liderle oynadıklarını belirten Akçay, “Kendi evinde güçlü bir takım. Oyun formatı iyi olan, iyi oyunculara sahip bir takım. Biz de geçen senenin ikinci yarısından itibaren yükselişte olan takımız. Bence sahada iyi durduk. Orta sahada iki oyuncumuzun sarı kartı olmasından dolayı taktik önemlere gittik. Bu değişiklilerden sonra oyun tarzımız sekteye vurdu. Oyuncu kazanmak zorundayız. İki kulvarda oynuyoruz. Bugün belki 1 puan kazandık ama en azından da birkaç oyuncu kazandık. Rakibimizi kutluyorum. Büyük mücadele oldu. Arkadaşlarımızı kutluyorum. Seyirciler iyi maç izledi” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.