Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa Reşit Akçay: Bu kısır döngüde belkide bırakabilirim de

Beşiktaş’a deplasmanda 3–1 kaybettikleri maçın ardından konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Diretörü Mustafa Reşit Akçay, Beşiktaş'ı taktir ettiklerini fakat futbol adına kısır bir döngünün olduğunu belkide uzun zaman olmadan hocalığı...

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2014 21:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2014 21:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş’a deplasmanda 3–1 kaybettikleri maçın ardından konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Diretörü Mustafa Reşit Akçay, Beşiktaş'ı taktir ettiklerini fakat futbol adına kısır bir döngünün olduğunu belkide uzun zaman olmadan hocalığı bırakmayı dahi düşündüğünü söyledi.

Akçay, "Skorla uymayan bir oyun ortaya koyduk. Zaman zaman oyun içinde lider olduk. Beşiktaş tecrübesiyle başka faktörler de var ama onlara değinmeyeceğim kazandılar. Tebirk ediyorum. Hedefimiz kümede kalmak. Uzun süre kazanamamamızın üzerimizde bir etkisi yok. Yine de bizim için kazanamamak bir handikap. Bence bu kısır döngü içerisi adına girmiş futbol adına konuşmak yersiz. Ne diyeyim ben dinlenilecek bir adam değilim. Belki de uzun süre olmadan bırakacağım da. Görmüyor musunuz kalp krizi geçirenler var, ölenler var. Bunlar hep baskıdan oluyor." diye konuştu.

Akçay ayrıca transfer planlarına da değinerek, "Gekas’ın varlığı bizi sınırlıyor. Bu yapıya ekstra katkı sağlayacak bir transfer yapacağız." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.