Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa Kaplan: "Taraftarımıza bayram hediyesi vermek istiyoruz"

TFF 1. Lig takımlarından Giresunspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Mustafa Kaplan, "Taraftarlarımıza, camiamıza ve Giresun’a bir bayram hediyesi vermek istiyoruz"...

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2016 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2016 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig takımlarından Giresunspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Mustafa Kaplan, "Taraftarlarımıza, camiamıza ve Giresun’a bir bayram hediyesi vermek istiyoruz" dedi.
Milli maç nedeniyle verilen arada Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor ile oynanan hazırlık maçını değerlendiren Teknik Direktör Kaplan, “Bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu. İlk yarı hiç oynamayan oyuncularımızı oynattık. Maç genel olarak bizim açımızdan iyi geçti. Hüsamettin, Özgür ve Igor’u oynatmadık. Takımımızın ilk 11’inde oynamayan arkadaşlarımıza şans verdik. İyi oynadık, son derece memnunum. Oyun üstünlüğü bizdeydi. Daha çok pozisyon ürettik. Savunmamızda 1-2 pozisyon verdik" şeklinde konuştu.
Hafta sonu oynanacak Şanlıurfaspor maçının önemine dikkat çeken Mustafa Kaplan, “O maça iyi hazırlanacağız ve kazanmak için gideceğiz. Taraftarlarımıza, camiamıza ve Giresun’a bir bayram hediyesi vermek istiyoruz. Kazanmak üzerine planlarımız var. Lige iyi başlangıç yapan iki takımın müsabakası olacak. Birinci, ikinci ve üçüncü bölge geçişlerini iyi yaparsak kazanarak buraya döneriz” ifadelerine yer verdi.
Nijeryalı forvet Onyekachi Okafor transferine de değinen Kaplan, “Transfer öncesi oyuncuyu 25 dakika oynattık. Son derecede memnun kaldım. Çabuk ve hareketli, havadan ve yerden de iyi gözüktü. Giresunspor’a çok büyük katkısı olacağını düşünüyorum. 2-3 hafta zamana ihtiyacı var. Onu bize kazandıran başkanımız Mustafa Bozbağ’a da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.