Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa Bozdağ: “Ben Başkan Olduğum Sürece Bu Takım Gereksiz Para Harcamayacak”

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ Yeni Sezon Öncesi Değerlendirmelerde Bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mustafa Bozdağ: “Ben Başkan Olduğum Sürece Bu Takım Gereksiz Para Harcamayacak”
Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, kendisinin başkan olduğunu sürece gereksiz para harcamayacaklarını belirterek, "Transferler aynı standartla devam edecek. Yine tanınmamış teknik heyet, yine tanınmamış futbolcular olacak" dedi.
Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu. Teknik kadronun netliğini kazanmadığını belirten Bozbağ, transferde ise nokta atışlar yapmak istediklerini söyledi. Sezon boyunca yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen bütün sponsorlara teşekkür ettiğini vurgulayan Bozbağ, “Giresunspor gerçekten çok önemli bir virajda. Ben hep, ‘Bu takım para harcamayla şampiyon olmaz’ dedim. Ben başkan olduğum sürece de bu takım para harcamayacak. Transferler aynı standartla devam edecek. Yine tanınmamış teknik heyet, yine tanınmamış futbolcular olacak. Savaşacağız. Diğer takımların durumu ortada. Bütçemize göre bir takım oluşturacağız. Giresunspor’un borcu 4 milyon TL, 4 milyon 500 bin lira gözüküyor. Faizleri eklersek bu 6 milyon TL’yi bulur. Ben bütçeyi 12 Milyon TL açıklarsam borç 18 milyon TL’yi bulacak. Ben ve arkadaşlarım ve şehir 18 Milyon TL’lik borcu eritmeye çalışacağız. İşimiz kolay değil. 24 saat gözetim altındasınız. Her hafta görücüye çıkıyorsunuz. Her hafta görücüye çıkıyoruz. İnsan hayatında bir kere evlenir. Biz her hafta evleniyoruz. Her hafta görücüye çıkıyoruz. İnsanların bakış açıları değişiyor. Herkesin 11’i farklı ama herkesin Giresunspor’u bir. Bu memleketin bir olmaya ihtiyacı var. Çok güzel bir memlekette yaşıyoruz” dedi.
"İNŞALLAH ALLAH BİZE SÜPER LİGİ GÖRMEYİ NASİP EDER"
“İnşallah birlik ve beraberlikle Allah bize Süper Ligi görmeyi nasip etsin” diyen Bozbağ, “Memleketini ve takımını sevsinler. Sizin gibi yürekleri kocaman olsun. Görüyorum burada çok başkan adayı var. Nasıl Fatih Bey bayrağı bize devrettiyse biz de bir gün bayrağı devredeceğiz. Giresunspor UEFA kriterlerinde. Burada çok önemli destekler var. Siyaset yapmadan, siyaset gözetmeden herkes destek veriyor. Başbakan Yardımcımız, Valimiz, Belediye Başkanımız hep bizim yanımızda. Ben de sizin gibi iş adamıyım. Kiminizle belki oyun oynadım. Hepinizin arkadaşıyım. Bazı küçük hatalar yapmasak bu takım Play-off’taydı. Bu şehir bir maçta tamamen birbirine sarıldı. 18 senelik idarecilik hayatımda yabancı futbolcunun ağladığını ilk kez gördüm. Bunlar çok önemli gelişmeler. Bu şehrin armasını yukarı çıkartmak için uğraşacağız” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.