Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa Ati Göksu: “Futbol Netice Oyunu”

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Antalyaspor, Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı. Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, futbolcularının 3 puan için odaklandığını fakat maçı kazanamadıklarını söyledi.Maçın ardından düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2015 22:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2015 22:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Antalyaspor, Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı. Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, futbolcularının 3 puan için odaklandığını fakat maçı kazanamadıklarını söyledi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, “Futbolcu kardeşlerimiz 3 puana odaklanmışlardı ama olmadı. Biliyorsunuz önümüzdeki hafta milli maçlar dolayısıyla 3 gün dinlenme var. 3 puanı alıp 2 gün sonra düğünü olacak olan Lokman’a hediye ermek istiyorlardı. Ama olmadı. İnşallah Bursa maçında 3 puanı alarak telafi ederiz diye düşünüyorum. Futbol netice oyunu. Bundan sonra hem içeride hem dışarıda puanlar alarak yolumuza devam edeceğiz diye düşünüyorum. Çok enteresan orada bir faul durumu vardı. İtiraz etti ama Yusuf hocanın atılışı düdükle ilgili değil, 4. hakemle ilgili. Hoca da soracaktı hakeme neden atıldığını. Bugün takımımız çok iyi mücadele verdi. Kazanmak için üstün bir mücadele verdi” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.