Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muslera: Kopenhag'ı yenebilecek güçteyiz

Galatasaray'ın yıldız kalecisi Muslera, Kopenhag'ı yenebileceklerini ve ondan sonraki maçı alabilecek güçte olduklarını söyledi. Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın akşam Danimarka'nın Kopenhag takımı ile oynanacak karşılaşma öncesinde...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muslera: Kopenhag'ı yenebilecek güçteyiz
Galatasaray'ın yıldız kalecisi Muslera, Kopenhag'ı yenebileceklerini ve ondan sonraki maçı alabilecek güçte olduklarını söyledi.

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın akşam Danimarka'nın Kopenhag takımı ile oynanacak karşılaşma öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına katılan Uruguaylı kaleci, iddialı konuştu.

Real Madrid yenilgisiyle Şampiyonlar Ligi'ne kötü bir başlangıç yaptıklarını hatırlatan Muslera, "Torino'da Juventus karşısında alınan bir puan çok önemliydi. Kopenhag'a saygımız var ama yarınki maçı ve ondan sonraki maçı alabilecek güçteyiz." dedi.

Savunma bloğunda oynayan oyuncuların devamlı değişmesinin kendisini nasıl etkilediği sorusuna ise Muslera, "Benim için değişen birşey yok. Ben hepsiyle oynadım. Benim için değişik durum olmuyor." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.