Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Musa Nizam: "Gaziantepspor’u tercih ettiğim için mutluyum"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor’un, Trabzonspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Musa Nizam, kırmızı-siyahlı ekibi tercih ettiği için mutluluk duyduğunu söylerken, hafta sonun oynanacak Adanaspor deplasmanında görev verildiği...

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2016 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2016 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor’un, Trabzonspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Musa Nizam, kırmızı-siyahlı ekibi tercih ettiği için mutluluk duyduğunu söylerken, hafta sonun oynanacak Adanaspor deplasmanında görev verildiği takdirde oynamak istediğini söyledi.
Antrenman öncesi basın mensuplarına konuşan Musa Nizam, Trabzonspor’da fazla forma şansı bulamadığı için başka bir kulüpte oynamaya karar verdiğini, tercihini de Gaziantepspor’dan yana kullandığını belirtti.
“Hocamız görev verirse oynamak istiyorum”
Kırmızı-siyahlı ekipte bulunmaktan mutluluk duyduğunu aktaran 25 yaşındaki oyuncu, kulüpteki arkadaşlık ortamının beklentisinin üzerinde olduğunu ifade etti. Trabzonspor’daki son 2 ayında takımdan ayrı çalıştığını hatırlatan Musa Nizam, "İdman yapıyordum ama takımla çalışmak farklı. Buraya geldikten sonra 3-5 gündür takımla antrenman yapıyorum. Yavaş yavaş hazır duruma geleceğim. Hocamız görev verirse oynamak istiyorum. İnşallah bu hafta da Adanaspor maçında yüzümüzün akıyla kazanıp çıkıp geleceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.