Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Musa Nizam: "Gaziantepspor bu lige damga vuracaktır"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor’un defans oyuncusu Musa Nizam, ileride yakalanan gol pozisyonları değerlendirildiği zaman Gaziantepspor’un bu lige damga vuracak bir takım olduğunu söyledi.Gaziantepspor’un yeni transferlerinden...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor’un defans oyuncusu Musa Nizam, ileride yakalanan gol pozisyonları değerlendirildiği zaman Gaziantepspor’un bu lige damga vuracak bir takım olduğunu söyledi.
Gaziantepspor’un yeni transferlerinden Musa Nizam, ligde oynadıkları ve 0-0 berabere kaldıkları Kasımpaşa maçı ve takımın son durumu hakkında antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
“Deplasmanda alınan 1 puanın iyi olduğunu düşünüyorum”
Kasımpaşa mücadelesinin ilk yarısında daha üstün olan tarafın kendileri belirten Nizam, ”İlk yarıya gerçekten çok iyi başlamıştık. 3-4 tane net gol pozisyonlarımız vardı. Ne yazık ki bunları cömertçe harcadık. İkinci yarıda maçın başlarında yediğimiz kırmızı kartla 10 kişi kaldık. Bu da bizi etkiledi. Rakip ise daha sonra gol pozisyonlarına girmeye başladı. Son dakikalarda Rajtoral’ın da atılmasıyla daha çok baskı altında kaldık. Ama deplasmanda aldığımız 1 puanın iyi olduğunu düşünüyorum. Bu maçtan da önemli bir puan aldığımızı düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki maçlarda da güzel şeyler olacaktır” dedi.
“Gaziantepspor bu lige damga vuracaktır”
Ligde oynanan her maçta üstüne koyarak ilerlediklerini söyleyen 25 yaşındaki oyuncu, "Gerçekten çok iyi mücadele ediyoruz. Takım olarak da iyi oynuyoruz. Kolay kolay gol yemiyoruz. İlerde yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendirdiğimiz zaman Gaziantepspor bu lige damga vuracak bir takımdır. İnşallah böyle de devam eder” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.