Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Musa Aydın’dan 30 Ağustos mesajı

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında aşağıdaki ifadelere yer verdi:"94 yıl önce bugün Türk ordusu şanlı bir destana imza...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2016 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2016 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında aşağıdaki ifadelere yer verdi:
"94 yıl önce bugün Türk ordusu şanlı bir destana imza atmış, Kurtuluş Savaşımızın en büyük zaferini kazanmıştır.
Malazgirt Savaşı ile Anadolu’nun kapılarını açan ecdadımız, Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile Anadolu’nun sonsuza dek Türk yurdu olarak kalacağını tüm dünyaya göstermiştir. İstiklal harbimiz bu muharebede verilen mücadele ile taçlanmış, düşman ordusu çok kısa bir sürede vatan topraklarından yok edilmiştir.
Birlik ve beraberliğimizi geçmişte olduğu gibi bugün de bozmak isteyen şer güçler bulunmaktadır. 94 yıl önce olduğu gibi bugün de ülkemizi parçalamak isteyenler, milletimizin destansı direnişiyle karşılaşmıştır.
15 Temmuz’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde milletimizle birlikte en alçak darbe girişimini bertaraf ettik. Devletimiz içinde yuvalanmış olan ihanet şebekelerini tek tek temizliyor, ülkemizi bu hain terör örgütünün pespaye emellerinden korumak için tüm gayreti gösteriyoruz.
Bu duygularla, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, bu topraklara canını ve kanını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimizi de minnetle anıyoruz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.