Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muratpaşa Son Virajda

Muratpaşa Belediyespor, Bayanlar Hentbol Süper Lig Yarı Final’in son maçında yarın saat 15.00’de evinde Trabzon Zağnosspor ile karşılaşacak.Bayanlar Hentbol Süper Lig Yarı Final’in 5. maçında Muratpaşa Belediyespor, yarın Trabzon Zağnosspor’u...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muratpaşa Son Virajda
Muratpaşa Belediyespor, Bayanlar Hentbol Süper Lig Yarı Final’in son maçında yarın saat 15.00’de evinde Trabzon Zağnosspor ile karşılaşacak.
Bayanlar Hentbol Süper Lig Yarı Final’in 5. maçında Muratpaşa Belediyespor, yarın Trabzon Zağnosspor’u konuk edecek. Yarı finalde iki maçı kazanan, iki maçı da kaybeden Muratpaşa, rakibini yenerek finale yükselmek istiyor. Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.
“TARAFTARLARDAN DESTEK BEKLİYORUZ”
Muratpaşa Belediyesporlu bayan hentbolcular, yarın oynayacakları zorlu karşılaşmada sporseverlerden destek bekliyor. Muratpaşa Belediyespor Trabzon Zağnosspor’u taraftarının desteği ile yenmesi halinde Rize Ardeşen-Ankara Yenimahalle karşılaşmasının galibi ile final oynayacak. Antrenör Birol Ünsal, taraftarlarından destek bekledikleri ve evlerinde tur atmak istediklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.