Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muratpaşa seriye bağladı

Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı Süper Lig’in 6’ncı haftasında Kastamonu Belediyesi’ni mağlup etti.Muratpaşa Belediyespor, Kadınlar Hentbol Süper Lig’in son şampiyonu Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü kendi...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muratpaşa seriye bağladı

Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı Süper Lig’in 6’ncı haftasında Kastamonu Belediyesi’ni mağlup etti.

Muratpaşa Belediyespor, Kadınlar Hentbol Süper Lig’in son şampiyonu Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü kendi evinde mağlup etti. Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanan maçtan Muratpaşa Belediyespor, 31 - 29’lik skorla ayrıldı. Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın da tribündeki yerini aldığı maça Muratpaşa Belediyespor hızlı başladı. Soyunma odasına 16 - 12 önde giden Muratpaşa Belediyespor, maçın 2’nci yarısında zaman zaman zorlansa da karşılaşmadan 2 farklı galip ayrılmasını başardı.

Muratpaşa bu skorla 6’ncı hafta maçlarının geride kaldığı Süper Lig’de 12 puanla namağlup liderliğini sürdürdü. Takımın antrenörü Birol Ünsal, Süper Lig’de üst üste çok ciddi rakiplerle karşılaştıklarını belirterek, “Bu süreci firesiz atlatmak bizim için çok önemliydi. Bunu başardığımız için çok mutluyuz” dedi. Ligin 7’nci haftasını bay geçeceklerini ve ardından milli maçlar nedeniyle 11 Kasım tarihine kadar bir ara olduğunu aktaran Ünsal, “Bu arayı da çok iyi değerlendirip kaldığımız yerden şampiyonluk mücadelesine devam edeceğiz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.