Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muratpaşa Belediyespor, EHF Cup’ta tur atladı

Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü, Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası (EHF Cup) ikinci maçında Litvanya’nın Zalgiris Kaunas takımını 25-24 yenerek 2. tura yükseldi.Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısı Litvanya...

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2016 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2016 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü, Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası (EHF Cup) ikinci maçında Litvanya’nın Zalgiris Kaunas takımını 25-24 yenerek 2. tura yükseldi.
Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısı Litvanya temsilcisi Zalgris Kaunas’ın 10-12 üstünlüğüyle geçildi. Antalya ekibi karşılamayı 25-24 kazanarak adını bir üst tura yazdırdı.
Bu sezon genç kadro ile mücadele ettiklerini belirten Birol Ünsal, “Genç oyuncularımız Avrupa kupalarında ilk defa mücadele etiler. Onlara olan güvenimi boşa çıkarmadılar. Genç oyuncularımı tebrik ediyorum. Dünya şehri olan Antalya’yı Avrupa’da temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Muratpaşa Belediyesi hentbolda Türkiye’nin geleceğidir. Avrupa’daki başarılarımıza bir yenisini daha ekledik” diye konuştu.
Karşılaşmayı izleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve eşi Ümran Uysal da maç sonrası oyuncuları sahaya inerek tebrik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.