Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Murat Akça: "Bu ligde rakip olarak kendimizi görüyoruz"

TFF 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Murat Akça, “Bizim için rakibin alt sıralarda ya da üst sıralarda olması bir şey ifade etmiyor. Bizim tek rakibimiz kendimiz” dedi.Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Murat Akça, “Bizim için rakibin alt sıralarda ya da üst sıralarda olması bir şey ifade etmiyor. Bizim tek rakibimiz kendimiz” dedi.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı takımın defans oyuncusu Murat Akça, geçen hafta deplasmanda Elazığspor’u mağlup ettiklerini hatırlatarak, “Elazığ müsabakasına iyi konsantre olduk. Geçen haftanın başından beri çok iyi konsantre olduk. Maçın içinde 10 kişi kaldık ama maçı bırakmadık. Doğru oynadık. 10 kişi kaldıktan sonra da doğru oynadık. Cenabı Allah nasip etti, son dakikada güzel bir galibiyet oldu bizim için” dedi.
“Tahminim ligin bu haftalarında makas açılacaktır”
Akça, rakibin alt sıralarda ya da üst sıralarda olmasının kendileri için bir şey ifade etmediğini de belirterek, “Açıkçası benim kendi düşüncem, bizim tek rakibimiz kendimiz. Biz kendimizi rakip olarak görüyoruz bu ligde. Bu şekilde de devam edersek ve kendi maçlarımızı kazandığımız taktirde hedefe gidiyoruz. Bizim tek düşüncemiz özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçların hepsinden galip ayrılmak. Hiçbir şekilde bir fire vermek istemiyoruz sahamızda. İnşallah gidişatımıza güzel bir şekilde devam ederiz. Benim tahminim ligin bu haftalarında makas açılacaktır. Şimdi 2 puan Bolu ile var. Dördüncü ile herhalde bir 8 puan fark var. 8 puanlık fark bu ligde 5 maçta, 6 maçta kapanıyor. Herkes hedef olan takımlar olduğu için 5-6 maçta kapanıyor ama Bolu ile 2 puan fark olması çok önemli değil. Biz kendi oyunumuzu güzel bir şekilde sahaya yansıtırsak zaten herkes bizi aşağıya çekmeye uğraşacak. Bizde yukarı çıkmak zordur. Ama yukarıda kalmak biraz daha zordur. Biz de bunun için antrenmanlarda daha fazla çalışıyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.