Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Multigroup Alanyaspor’da Şampiyonluk Coşkusu

PTT 1. Lig’de play-off’lar sonucu Süper Lig’e yükselen Alanyaspor’da coşku sürüyor.Güney ekibi, Süper Lig’i şehir turu atarak kutlarken, kutlamalara Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı.PTT 1. Lig Play-off maçları sonunda...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’de play-off’lar sonucu Süper Lig’e yükselen Alanyaspor’da coşku sürüyor.
Güney ekibi, Süper Lig’i şehir turu atarak kutlarken, kutlamalara Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı.
PTT 1. Lig Play-off maçları sonunda Süper Lig’e çıkan Multigroup Alanyaspor şehir turu yaparak şampiyonluğunu kutladı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşolu’nun da katıldığı şehir turu yaklaşık 3 saat sürdü. Üstü açık otobüste taraftarları selamlayan Bakan Çavuşoğlu ve futbolculara vatandaşlar tezahüratlarla karşılık verdi.
Bakan Çavuşoğlu daha sonra 16. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’ne katıldı. Futbolcuların tek tek tanıtıldığı toplantıda konuşan Bakan Çavuşoğlu, "Sizlerin desteğiyle, yönetim kurulunun fedakarlığıyla, hoca ve onun teknik ekibinin taktikleriyle, futbolcuların karakterleriyle Alanyasporu’muz Süper Lig’de. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Alanya’nın ilklerin şehri olduğunu dile getiren Bakan Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu takım 4 sene önce amatör kümeye düşmek üzereydi ama hep birlikte inandık ve tüm Alanya seferber oldu. 2 senede 2. Lig’den 1. Lig’e ve 2 sene sonra da 1. Lig’e yükseldi. Bu sizlerin ve Alanya’nın başarısıdır, zaferidir. Sizlere, özellikle yıl boyunca bu takıma verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Alanya’yı izlerken futbolcularda terler akarken bizlerin de gözlerinden yaşlar aktı. Bu vesileyle Antalya’nın her yerinden gelen Antalyaspor taraftarlarına da teşekkür ediyorum. Onlara teşekkür etmek için onların da atkısını taktım. Kardeşliğin güzel örneğini göstereceğiz."
Süper Lig’de Alanyaspor’un yanında olacaklarını kaydeden Bakan Çavuşoğlu, konuşmasının ardından kupayı Kaptan Haydar Yılmaz’a teslim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.