Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muharrem Usta, Trabzon’a üst kurdu

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, saha dışında attıkları olumlu adımların saha sonuçlarına yansımasını bekliyor. Trabzon’a üst kuran Muharrem Usta, Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcularla birlikte vatandaşlarla bir araya gelerek...

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2016 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2016 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, saha dışında attıkları olumlu adımların saha sonuçlarına yansımasını bekliyor. Trabzon’a üst kuran Muharrem Usta, Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcularla birlikte vatandaşlarla bir araya gelerek nabız yokladı.
Saha dışında atılan olumlu adımların saha sonuçlarına da iyi bir şekilde yansıyarak her alanda ayağa kalkmayı hedefleyen Trabzonspor’da, Başkan Muharrem Usta, Trabzon’a gelerek üst kurdu. Osmanlıspor maçı öncesi şehrin nabzını yoklayan bordo-mavililerin başkanı, vatandaşlarla da bir araya gelerek moral depoladı. Aldığı olumlu tepkiler ardından Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcularla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapan Usta, takıma moral verdi.
Saha sonuçları önemli
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, her ne kadar saha dışında olumlu adımlar atılsa da saha sonuçlarının süreci destekleyeceğine inanıyor. Hem saha içinde hem de saha dışında güçlü bir Trabzonspor ortaya çıkarmak için yoğun bir dönem geçiren Trabzonspor yönetim kurulu, sportif olarak da aynı çizgide ilerleyerek yeniden yapılanma sürecine saha sonuçlarının destek vermesi bekleniyor. Göreve gelmelerinin ardından mali yönden dip noktasına ulaşan kulübü ayağa kaldırmak için sponsorluk ve farklı projeleri hayata geçirerek mali yapılanmaya giden Karadeniz ekibi, saha sonuçlarının sürece destek vermesini amaçlıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.