Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muharrem Usta: "Castillo transferi tam bir sinir harbiydi"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Castillo transferi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Castillo transferi tam bir sinir harbiydi. Son ana kadar oyuncuyla birlikte her türlü risk alınarak ancak bitirildi" dedi.Trabzonspor Kulübü Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 20:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 20:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Castillo transferi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Castillo transferi tam bir sinir harbiydi. Son ana kadar oyuncuyla birlikte her türlü risk alınarak ancak bitirildi" dedi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, sosyal medya hesabından Castillo transferi ile ilgili detayları paylaştı. Usta, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Castillo transferi tam bir sinir harbiydi. Son ana kadar oyuncuyla birlikte her türlü risk alınarak ancak bitirildi. Önce bonservis fiyatını yükselttiler. Ancak yükseltilen fiyat farkı Castillo’nun yıllık fiyat indirimiyle halledildi. Sonra bir sürü sıkıntı ve sonunda ’satmıyoruz’ dediler. İşte o andan itibaren ciddi risk alınarak adımlar atıldı. Sonuç mu; Hayırlı olsun" dedi.
Bordo-mavili kulüp, Kolombiyalı golcü Castillo için 3 milyon Dolar kiralama bedeli öderken, 7 Ocak’a kadar 1 milyon Dolar daha ödemesi halinde oyuncunun bonservisini de alabileceğini açıklamıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.