Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muharrem Usta: "Beşiktaş Maçında Stadyum Ful Olacaktır"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Beşiktaş maçında stadyumun ful olacağına inandığını söyledi.Spor Toto Süper Ligi’nin 25. haftasında kendi evinde Mersin İdmanyurdu’nu 1-0 mağlup ederek moral bulan Trabzonspor’da yüzler gülerken,...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Beşiktaş maçında stadyumun ful olacağına inandığını söyledi.
Spor Toto Süper Ligi’nin 25. haftasında kendi evinde Mersin İdmanyurdu’nu 1-0 mağlup ederek moral bulan Trabzonspor’da yüzler gülerken, bordo-mavililer 15 Mart Salı günü sahasında oynayacağı Beşiktaş maçını beklemeye başladı.
Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, bu sezon zor bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Bundan sonra tabi ki yüzümüz gülmeye devam edecek. Bu sene hepimizin bildiği gibi zor bir süreçten geçiyoruz. En az hasarla atlatmak amaç, gelecek sezonun iskeletini burada oluşturmak gerekiyor. Çok sakat ve cezalı oyuncularımız var biliyorsunuz. Onlarda yavaş yavaş devreye giriyor. Sene sonuna kadar sağlıklı bir iskelet çıkarmak önemli ama şehir ve taraftar çok bıkkın herkesin suratı asık, yüzlerin gülmesi gerekiyor. Ama bugünden yarına olmayacağını herkesin bilmesi lazım bu süreç" ifadelerini kullandı.
Usta, "Mersin İdmanyurdu maçında ciddi bir taraftar olduğunu gördüm. Bence takımı da iyi desteklediler. Beşiktaş maçında inanıyorum. Stadyumu ful olacaktır. İnşallah iyide bir maç olur" sözlerini tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.