Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhammed Bayır: Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz

PTT 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un tecrübeli oyuncusu Muhammed Bayır, kritik Adana Demirspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.Kayserispor'un ardından Süper Lig'e yükselmek istediklerini belirten Muhammed Bayır, ''Geçen hafta Adanaspor...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2015 23:10
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2015 23:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muhammed Bayır: Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz
PTT 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un tecrübeli oyuncusu Muhammed Bayır, kritik Adana Demirspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Kayserispor'un ardından Süper Lig'e yükselmek istediklerini belirten Muhammed Bayır, ''Geçen hafta Adanaspor karşılaşmasını kazanmamızla, rakibimiz Adana Demirspor'un da puan kaybetmesiyle tekrardan 2. sıraya çıktık. Bu vakitten sonra her maçımız bizim için önemli, final niteliğinde maçlar ve avantaj bizim elimize geçti. Adana Demirspor karşılaşmasından da mutlu ayrılan taraf eğer biz olursak yükselmek için iyi bir avantaj yakalamış oluruz. Taraftarımızın da desteğiyle İnşallah kazanacağız.'' dedi.

2014-2015 sezonundaki performansı ile ilgili sorulan sorulara da cevap veren yıldız oyuncu, ''Şampiyonluk hedefiyle kurulmuş bir kadroda yer aldığım için mutluyum. Bu sezon oynadığım 27 maçta da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ve bundan sonrada devam edeceğim. Takım olarak da bir bütün olduk ve Süper Lig'e yükselene kadar mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.'' diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.