Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muğla Enverçevko Bisiklet Takımı, dünya barışı için pedal çevirecek

Muğla Enverçevko Uzun Yol Bisiklet Takımı, Danimarka Kopenhag’dan Viyana’ya kadar dünya barışı için pedal basacak. Enverçevko, aynı zamanda 1-30 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ‘Avrupa Hareket Haftası’ etkinliklerine...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2016 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2016 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla Enverçevko Bisiklet Takımı, dünya barışı için pedal çevirecek
Muğla Enverçevko Uzun Yol Bisiklet Takımı, Danimarka Kopenhag’dan Viyana’ya kadar dünya barışı için pedal basacak. Enverçevko, aynı zamanda 1-30 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ‘Avrupa Hareket Haftası’ etkinliklerine katılacak.
Muğla Enverçevko Uzun Yol Bisiklet Takımı, Muğla Enverçevko Uzun Yol Bisiklet Takımı ‘Avrupa Hareket Haftası’ etkinliklerinde pedal çevirecek.
Enverçevko ve EuroVelo Türkiye Koordinatörü Feridun Ekmekçi, Slovakya’nın Kosice şehrinde AB Eğitim Kültür Spor ve Gençlik Komisyon Başkanı Tibor Navrasics tarafından karşılandıklarını söyledi. Ekmekçi, “Bu yıl umuda yolculuk proje amacı fiziksel hareketi desteklemek, Ewos Avrupa Spor Haftası kampanyasını desteklemek, Avrupa ve Dünya barışına dikkat çekmek, Bölgesel ve Ulusal tanıtıma destek olmak amacıyla pedal çeviriyoruz. Muğla Enverçevko Derneği olarak yolculuğumuz esnasında pek çok okul bisikletçi, belediye yetkilileri, bakanlık ve Avrupa Komisyon yetkilileri ile görüştük, Muğla hakkında bilgi verdik ve ağırlandık. Muğla adına gururlandık. En önemli görüşme 10 Eylül 2016’da AB Dönem Başkanı Slovakya’nın Kosice şehrinde AB Eğitim Kültür Spor ve Gençlik Komisyon Başkanı Milletvekili Tibor Navrasics tarafından ekibimiz karşıladı. Görüşmemizde projeyi tanıttık ve Türkiye’den geldiğimizi anlattık” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.