Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mozambik: 54 - Türkiye: 64

A Milli Kadın Basketbol Takımı, Ankara'da oynadığı B Grubu’ndaki son maçında Mozambik'i 64-54 mağlup ederek 3'te 3 yaptı ve lider olarak gruptan çıktı.Türkiye'de düzenlenen 2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası’nda mücadele eden...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2014 20:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2014 20:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
A Milli Kadın Basketbol Takımı, Ankara'da oynadığı B Grubu’ndaki son maçında Mozambik'i 64-54 mağlup ederek 3'te 3 yaptı ve lider olarak gruptan çıktı.

Türkiye'de düzenlenen 2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası’nda mücadele eden A Milli Kadın Basketbol Takımı, B Grubu’ndaki son maçında Mozambik ile karşı karşıya geldi. Ankara Spor Salonu’nda yaklaşık 9.000 kişinin izlediği mücadeleyi FIBA Avrupa ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF Genel Sekreteri Celal Arısan ve Milli Takım yetkilileri de takip etti.

Milliler mücadeleye Işıl Alben, Begüm Dalgalar, Esmeral Tunçluer, Bahar Çağlar ve Lara Sanders beşiyle başlarken, Mozambik ise Deolinda Ngulela, Anabela Cossa, Leia Dongue, Odelia Mafanela ve Delolinda Gimo beşiyle parkede yer aldı.

Mücadeleyi baştan sona önde götüren A Milli Kadın Basketbol Takımı, Ankara'da gruptaki son maçını da 64-54 kazanarak İstanbul'a grup lideri olarak gidecek. Ay yıldızlı ekibin çeyrek finaldeki rakibinin Sırbistan olması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.