Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Moymulspor Kulüp Başkanı Ibrahim Sarızeybek’ten centilmenlik çağrısı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde hafta sonu oynanacak büyük karşılaşma öncesi Moymulspor Kulüp başkanı İbrahim Sarızeybek taraftarlara centilmenlik çağrısında bulundu.Tavşanlı’nın köklü kulüplerinden Moymulspor’un Kulüp Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2017 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2017 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Moymulspor Kulüp Başkanı Ibrahim Sarızeybek’ten centilmenlik çağrısı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde hafta sonu oynanacak büyük karşılaşma öncesi Moymulspor Kulüp başkanı İbrahim Sarızeybek taraftarlara centilmenlik çağrısında bulundu.

Tavşanlı’nın köklü kulüplerinden Moymulspor’un Kulüp Başkanı İbrahim Sarızeybek, hafta sonu Linyitspor ile gerçekleşecek karşılaşma için taraftarlara çağrıda bulundu.

Başkan Sarızeybek Moymulspor ile Linyitspor’un anne ve babanın iki evladı gibi olduğunu vurgulyarak yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: “2017-2018 Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan ilçemizin spor elçileri iki kardeş kulüp Linyitspor ve Moymulspor kulüpleri pazar günü Tavşanlı Ada Stadında karşılaşacaktır. Daha önceki yıllarda amatör liglerde de karşı karşıya gelen ve ilçemizi temsil eden iki güzide kuruluşun karşılaşmalarını izlerken eskiden olduğu gibi yine kardeşlik ruhu içinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Sporsever halkımızı kendilerine ayrılan tribünlerde değil yan yana aynı tribünlerde görmek istiyoruz. Gerek Linyitspor’a gerekse Moymulspor’a gönül verenler şunu asla unutmamalıdır. Bizler BAL liginde birbirimize rakip iki kulübüz ama sahadan galibiyet kadar beraberlik ve yenilgiyle ayrılmakta futbolun doğasında vardır. Her iki kulübün seyircileri maç bittikten sonrada kol kola Tavşanlı Ada Stadından ayrılacaktır. Centilmence mücadele saygı ve sevgi çerçevesinde bir Tavşanlılı olduğumuzu asla unutmamalıyız. Kol kırılır sahada kalır. Netice itibariyle lig uzun bir süreçtir. Halkımızı sadece Ada stadında değil deplasmanlarda da görmek en büyük arzumuzdur. Yazılı ve görsel basında Tavşanlı adını en güzel şekilde duyurmaya kararlı ve hazırız. Linyitspor ve Moymulspor Tavşanlılı anne ve babanın iki evladı gibidir. Her güçlüğü yenecek tek güç kardeşliktir. Bal liginde temsilcilerimize başarılar diliyoruz. Kötü tezahürat istemiyoruz. Bizlere düşen futbol kurallarına uymaktır. Halkımıza saygıyla duyururuz.” (Tİ - EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.