Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mourinho: “Oyundan ve oyuncuların performansından memnunum”

Fenerbahçe’nin Manchester United’a 4-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası İngiliz ekibinin teknik direktörü Jose Mourinho, “Oyundan ve oyuncuların performansından memnunum. Zor bir maçtı. Fenerbahçe ile deplasmanda oynamadan önce bu maçı...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 00:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 00:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe’nin Manchester United’a 4-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası İngiliz ekibinin teknik direktörü Jose Mourinho, “Oyundan ve oyuncuların performansından memnunum. Zor bir maçtı. Fenerbahçe ile deplasmanda oynamadan önce bu maçı kazanmamız gerçekten çok önemliydi” dedi.
UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe deplasmanda Manchester United’a 4-1 mağlup oldu. Mücadele sonrası basın toplantısında konuşan Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, kadroyu hafta sonu oynayacakları Chelsea maçına göre mi seçtiği sorusuna, “Kadroyu maçı kazanması için seçtim. Chelsea’yi düşünmeye yarın başlayacağım. Oyundan ve oyuncuların performansından memnunum. Zor bir maçtı. Fenerbahçe ile deplasmanda oynamadan önce bu maçı kazanmamız gerçekten çok önemliydi” cevabını verdi.
“Pogba daha iyiye gidiyor”
İngiliz ekibinin yıldızı Pogba’nın performansını değerlendiren Portekizli teknik adam, “Medya genelde 48 saat önce kötüydü sonra iyi bir futbolcu oldu gibi yorumlar yapıyor. Öyle değil. Gerçek olan İtalyan ligi iyi bir lig. Bizim ligimiz çok farklı. Pogba kendine güvenen bir çocuk. Depresyonda olduğu söyleniyordu öyle bir şey yok. Bence daha iyiye gidiyor” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.