Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Morais: "Mükemmel Bir Oyundu"

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, 7-0’lık Trabzonspor galibiyeti sonrası, "Mükemmel bir oyunla galip geldik" dedi.Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Morais, mükemmel bir oyun ortaya koyarak, farklı bir...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 22:41
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 22:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, 7-0’lık Trabzonspor galibiyeti sonrası, "Mükemmel bir oyunla galip geldik" dedi.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Morais, mükemmel bir oyun ortaya koyarak, farklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Futbolcularını galibiyetten dolayı tebrik eden Morais, “Takımımla gurur duyuyorum. Antrenmanda ne çalıştıysak sahada yaptılar. Çok mutluyum üst üste 3 galibiyetimizi aldık. Bunu da Türkiye’nin en iyi takımlarından birine karşı gerçekleştirdik. Çok fazla şans veremediğimiz oyuncularımız ne zaman şans verilse hazır olduklarını gösterdiler. Normal olarak kollektif futbolu takım oyununu severim” dedi.
"ÖMER’E ÖVGÜ"
Karşılaşmada 3 gol 2 asist yapan forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu’na da övgüler yağdıran Morais, “Ömer’i tebrik ediyorum muhteşemdi. Şimdiye kadar istediği kadar şans bulamadı ama ne kadar profesyonel olduğunu gösterdi. Bu akşam mükemmeldi, hazır olduğunu gösterdi. Kendi kendine de güzel bir hediye verdi, o nedenle de çok mutluyum. Antalyaspor’un geleceği olarak gördüğümüz Doğukan ve Birkan’a forma şansı verebildik. Buda mutluluk vericiydi. Gelecekte Antalyaspor’da yer bulabileceklerini gösterdiler. Evimizdeki son maçımızdı herkesi tebrik ediyorum. Taraftarımızı da tebrik ediyorum” diye konuştu.
"OTURUP KONUŞURUZ"
’Gelecek sezon Antalyaspor’da kalacak mısınız?’ sorusuna Morais, "Önümüzde maçımızı var. Ona konsantre olacağız. Zamanı gelince yönetimle oturup konuşuruz” cevabını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.