Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Morais: "Hak Ettiğimiz Galibiyeti Aldık"

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, sahada çok iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Morais, zor maç olduğunu belirterek, iyi pas yapan, tecrübeli...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 21:34
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 21:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, sahada çok iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Morais, zor maç olduğunu belirterek, iyi pas yapan, tecrübeli bir takıma karşı oynadıklarını söyledi.
Karşılaşmanın maçtan önce zor geçeceğini bildiklerini aktaran Morais, “Baştan sona dengeli oyun oldu. Yalnız biz girdiğimiz bir pozisyonun birini değerlendirdik ve maç 1-0 sonuçlandı. İlk yarıda Danilo’nun pozisyonu var o penaltıydı. Penaltı verilse farkı arttırabilirdik. Takımım iyi konsantre olduk, çok iyi mücadele ettik, hak ettiğimiz bir galibiyet aldık” diye konuştu.
Evlerinde kazanarak bir kez daha güçlü olduklarını kanıtladıklarını kaydeden Morais, kendilerini baştan sona destekleye taraftara teşekkür etti.
Morais, Gaziantep’te yaşanan terör saldırısına hayatını kaybeden polisin ailesine de baş sağlığı diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.