Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Morais: "Günümüzde Değildik Diye Düşünüyorum"

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, "Bugün rakibimiz bizden daha fazla pozisyona girdi ve girdiği pozisyonları değerlendirdi. Günümüzde değildik diye düşünüyorum" dedi.Antalyaspor Teknik Direktörü Morais, Osmanlıspor karşısında...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, "Bugün rakibimiz bizden daha fazla pozisyona girdi ve girdiği pozisyonları değerlendirdi. Günümüzde değildik diye düşünüyorum" dedi.
Antalyaspor Teknik Direktörü Morais, Osmanlıspor karşısında alınan 3-0’lık mağlubiyet sonrası düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Oyuna iyi başladı başladıklarını ifade eden Morais, "Gol pozisyonlarına da girdik, güzel pozisyonlar da bulduk ta ki ilk golü yiyene kadar. İlk golle birlikte konsantrasyonumuzu biraz kaybettik. Elimizden geleni de yaptık, tekrar pozisyona girdik ama bir türlü değerlendiremedik. Yediğimiz golü telafi etmeye çalışırken ikinci yarının başlamasıyla birlikte ikinci golü gördük kalemizde, ondan sonra biraz daha zorlaştı bizim için işler. Teslim olmadık ama ikinci golden sonra işler bizim için zorlaştı ve sonucu değiştiremedik. Bugün rakibimiz bizden daha fazla pozisyona girdi ve girdiği pozisyonları değerlendirdi. Günümüzde değildik diye düşünüyorum. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Rakibimizi tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.