Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Morais: "Formayı Hak Edene Veriyorum"

Antalyaspo Teknik Direktörü Jose Morais, her zaman hak edene forma şansı verdiğini belirterek, Mersin İdmanyurdu deplasmanından 3 puan hedeflediklerini söyledi. Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Mersin İdmanyurdu ile yapacağı...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspo Teknik Direktörü Jose Morais, her zaman hak edene forma şansı verdiğini belirterek, Mersin İdmanyurdu deplasmanından 3 puan hedeflediklerini söyledi. Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde devam etti.
Teknik Direktör Jose Morais, idaresindeki antrenman koşu ile başlayıp, karşılıklı hareket halindeki kısa pas çalışması ile devam etti. 4’lü grup halinde hız çalışması yapan kırmızı-beyazlılar ardından, sarı ve mavi grup halinde top kapma çalışması yaptı. Morais, hatalı pas veren futbolcularını sık sık uyardı. Güney ekibinin antrenmanı yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.
Antrenmana Torku Konyaspor maçında kasığından sakatlanan Celutska ve sakatlığı devam eden Chico katılmadı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Gültekin Gencer de takip etti.
Antrenman sonunda gazetecilere açıklamada bulunan Morais, geçen hafta sonu Torku Konyaspor maçında güzel bir oyunla 3 puanı aldıklarını aktardı.
Önlerindeki Mersin İdmanyurdu maçına odaklandıklarını kaydeden Morais, "Tabi ki hedefimiz üç puan. Gerek evimizde gerekse deplasmanda bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok güzel bir hediye vermek istiyoruz. Şimdiye kadar çok iyi bir şekilde desteklediler. Onlar için deplasmanda kazanmak istiyoruz" diye konuştu.
Morais, Mersin İdmanyurdu karşısında kadroda değişiklik olacak mı sorusu üzerine, her zaman iyi çalışan oyuncularının formayı hak ettiğini düşündüğünü ve onlara şans verdiğini söyledi. "Hedefimiz, her zaman sahaya iyi bir 11 çıkarmak. Bu maçta da öyle olacağını düşünüyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.