Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Moraıs: "Acı Çekiyorum"

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, “Bugün İstanbul’da olan üzücü olay sebebiyle futbol ikinci planda kaldı. Yakınlarını kaybeden ailelere baş sağlığı diliyorum. Çok üzülüyorum ve acı çekiyorum” dedi.Ligde Beşiktaş’a...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 21:47
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 21:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, “Bugün İstanbul’da olan üzücü olay sebebiyle futbol ikinci planda kaldı. Yakınlarını kaybeden ailelere baş sağlığı diliyorum. Çok üzülüyorum ve acı çekiyorum” dedi.
Ligde Beşiktaş’a 1-0’lık skorla mağlup olan Antalyaspor’da Teknik Direktör Jose Morais basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Portekizli çalıştırıcı, “Bugün takımımız gol pozisyonlarına girmiş olsa da diğer maçlarda daha fazla gol pozisyonlarına giriyorduk. Oyuncularımın yine de ellerinden geleni yaptığını düşünüyorum. Takımım son dakikaya kadar savaştı ama gerekli şansı yakalayamadığımızı düşünüyorum. Doğru yolda olduğumuzu düşünüyoruz ve daha iyiye gidiyoruz. Önümüzdeki maçı da 3 puanla bitireceğimize eminim. Maalesef tabii ki bugün İstanbul’da olan üzücü olay sebebiyle futbol ikinci planda kaldı. Yakınlarını kaybeden ailelere baş sağlığı diliyorum. Çok üzülüyorum ve acı çekiyorum” ifadelerini kullandı.
Hakemin de maçın bir parçası olduğunu söyleyen Jose Morais, futbolcuların da kendisinin de yanılabileceğini belirterek, hem Beşiktaşlıların hem de kendilerinin penaltı beklentisi içerisinde olabileceğini ifade ederek, hakemin doğru kararlar verdiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.