Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Monaco yetkilileri, Ülker Stadyumu’nu gezdi

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 27 Temmuz Çarşamba günü Fenerbahçe ile karşılaşacak Monaco’da takım yetkilileri, bugün karşılaşmanın oynanacağı Ülker Stadyumu’nu gezdi.Monaco Kulübü Organizasyon ve Güvenlik Direktörü...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 27 Temmuz Çarşamba günü Fenerbahçe ile karşılaşacak Monaco’da takım yetkilileri, bugün karşılaşmanın oynanacağı Ülker Stadyumu’nu gezdi.
Monaco Kulübü Organizasyon ve Güvenlik Direktörü Antoine Vion ile Monaco Takım Menajeri Bernard Veronico, 27 Temmuz Çarşamba günü Fenerbahçe ile Monaco arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı öncesi Ülker Stadyumu’nu ziyaret etti. Monaco Kulübü yetkilileri, ilk olarak sarı-lacivertli kulüp ve emniyet yetkilileri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Fenerbahçe Dış ilişkiler Müdürü Turgut Acar, stat müdürü Ayhan Bak, Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, dış ilişkiler, biletleme ve güvenlik departmanlarından yetkililer katıldı.
Toplantının ardından Ülker Stadyumu’nu gezen Monaco Kulübü yetkilileri soyunma odaları, takımların giriş ve çıkış alanları ile protokol tribünü hakkında bilgiler aldı.
Monaco Kulübü Organizasyon ve Güvenlik Direktörü Antoine Vion, stadı çok beğendiğini belirtirken, aynı zamanda kulüp tarihi hakkında bilgiler edindiğini de sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.