Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mobil Hizmet Otobüsü’nün Tanıtımı Yapıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., İstanbul’daki çocuklara sporu teşvik etmek için "Mobil Spor Hizmeti Otobüsü" projesini hayata geçirdi.Spor A.Ş. Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen “Mobil Otobüs” projesinin tanıtımına,...

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2016 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2016 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., İstanbul’daki çocuklara sporu teşvik etmek için "Mobil Spor Hizmeti Otobüsü" projesini hayata geçirdi.
Spor A.Ş. Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen “Mobil Otobüs” projesinin tanıtımına, Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, TEMSA Genel Müdürü Kamil Dinçer Çelik, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı İsmail Hakkı Turunç, Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Başkanı Fatih Çintimar ve milli rallici Burcu Çetinkaya katıldı.
ÖZBAYRAKTAR: "MAKSADIMIZ ÇOCUKLARIN SPOR EĞİTİMİNE KATKIDA BULUNMAK"
Törende bir konuşma yapan Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, "TEMSA ailesi başarısının hakkını veriyor. TEMSA hayallerimizi gerçekleştirme hikayesi ürününü Spor A.Ş. ile paylaştı. Bizler bu otobüsle heyecanımız, tecrübemiz, hizmet anlayışımızla yola çıkacağız. Okul okul gezip atletizmden basketbola, bisikletten olimpik branşlara kadar uygulamalı müfredat oluşturduk. Maksadımız çocukların spor eğitimine katkıda bulunmak. Bu projeyi İstanbul’dan tüm Türkiye’ye yaymak asıl hedefimiz. Okullara spor kültürünü aşılamaya gidiyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul’da 200’e yakın spor salonu yaptı. Yaptığımız organizasyonlar ile bu salonları doldurmaya çalışıyoruz. Bu projemiz de onlardan bir tanesi" şeklinde konuştu.
ÇELİK: "GENÇLERİMİZE KATKI VERMEK İÇİN BURADAYIZ"
Spor A.Ş. ile İstanbul Maratonu öncesinde bu konuyu konuştuklarını söyleyen TEMSA Genel Müdürü Kamil Dinçer Çelik, "Bize bu imkanı sağladılar. Çok güzel organizasyon oldu. Türkiye’nin 35 sene önce bilinen Maraton aracı yinelendi. Bu sene tekrar yolcularla buluşacak. İlk teslimatlar mart ayında yapılacak. Bu otobüsün tanıtımı için İstanbul Maratonu çok güzel vesile oldu. Gençlerimize katkı vermek, kurumsal sosyal sorumluluk projesi için buradayız. Gençlere sporu sevdirmek için olan bu projenin içinde olduğumuz için biz de mutluyuz” dedi.
TURUNÇ: "GENÇLERİMİZ MADDE BAĞIMLISI OLMAYACAK"
Spor A.Ş. ve TEMSA ailesine teşekkür eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı İsmail Hakkı Turunç ise, “Bu proje ile daha çok gencimize ulaşacağız. Farklı nedenler ile 300 bin tane madde bağımlısı gencimiz var. Dolayısıyla bu proje ile gençlerimiz daha fazla madde bağımlısı olmayacak. Onları sağlıklı bir şekilde topluma kazandıracağız” diye konuştu.
Daha sonra TEMSA Genel Müdürü Kamil Dinçer Çelik, Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar’a temsili anahtar teslim etti. Burcu Çetinkaya’nın kullandığı otobüs, Spor A.Ş. Genel Müdürlüğü’nden projeyi ilk defa uygulamak üzere Fatih Hattat Rakım Ortaokulu’na gitti. Okulda ise örnek olarak eğitimin nasıl verileceği gösterildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.