Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minderin Sultanlarında Hedef, Azerbaycan Ve Rio

Azerbaycan’da yapılacak 1. Avrupa Oyunları’na katılacak olan Büyük Kadınlar Güreş Milli Takım Yalova’da çalışmalarına başladı. Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda günde çift antrenman yapan minderin sultanları gözünü önce Azerbaycan’a...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Azerbaycan’da yapılacak 1. Avrupa Oyunları’na katılacak olan Büyük Kadınlar Güreş Milli Takım Yalova’da çalışmalarına başladı. Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda günde çift antrenman yapan minderin sultanları gözünü önce Azerbaycan’a ardından 2016’da Brezilya’nın başkenti Rio’da yapılacak Olimpiyat Oyunlarına dikti.
Büyük Kadınlar Güreş Milli Takım Teknik Direktörü Ertuğrul Aydoğdu, "Beklenti tabii ki de madalya almak. Çalışmalarımızın karşılığının olması gerekiyor. Bu doğrultuda Yalova’da çalışmalarımıza başladık" dedi.
Hedeflerinin en önemlisi Rio’da yapılacak olan olimpiyatlarda madalya olmak olduğunu belirten Aydoğdu, "Tabii ki uzun süreli düşünecek olursak. Rio olimpiyatlarında mutlaka madalya çıkarmak zorundayız. Hedeflerimizden en önemlisi o" diyerek sözlerini tamamladı.
13 Haziran 2015 tarihine kadar Yalova’da sürecek çalışmalarda 48 kiloda Evin Demirhan, Aysun Erge, Sümeyye Sezer, 53 kiloda Merve Kenger, Fikriye Gök, 55 kiloda Bediha Gün, Burcu Kebiç, 58 kiloda Elif Jale Yeşilırmak, 60 kiloda Hafize Şahin, 63 kiloda Buse Tosun, Neslihan Ulusoy, Sinem Topçu, 69 kiloda Burcu Örskaya Üğdüler, Aslı Tuğcu ve 75 kiloda da Yasemin Adar bulunuyor. Büyük Kadınlar Güreş Milli Takım teknik direktörü Ertuğrul Aydoğdu’nun yardımcılıklarını ise Abdullah Aykaç, Fatih Yerli ve Dilek Atakol Baykara üstleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.