Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mimar Sinan'ın futbolcu ordusu

Son iki sezonda üst üste şampiyonluk yaşayarak Süper Amatör Küme’ye yükselen Mimar Sinan Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına günde çift idman yaparak devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mimar Sinan'ın futbolcu ordusu

Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan A takım ve 2.Küme’de şampiyonluğa gün sayan Genç Takım oyuncuları günde çift antrenman yaparak Bursa futbolcunda iz bırakma yolunda ilerliyorlar. Genç teknik adamlar Osman Aktaş ve Tarık Tarım’ın önderliğinde çalışmalarını sürdüren Kırmızı beyazlılar, 10 gün sonra başlayacak olan lig maçları için hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

“BAŞARI İÇİN BURADAYIZ”

Bursa futbolunun parlayan yıldızları arasında gösterilen genç antrenör Osman Aktaş, son iki sezonda yakaladıkları başarının devam etmesi için çok çalıştıklarını belirtip, "Mimar Sinan Gençlik Spor Kulübü iyi planlamalar ile gelecek hedefini oluştururken, antrenman biliminin tüm seçeneklerini kullanarak oyuncuların alt yaş gruplarında ve A takım düzeyinde gelişmesini hedeflemektedir. Şahsen kulübün sosyal sorumluluk misyonunu da unutmadan başarı kazanmak için de teknik ekip olarak buradayız.” dedi.

“FARK YARATMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Sağlam temeller üzerinde büyüme hedeflerinn olduğunu belirten Aktaş: “Türk futbolunda eğitimli yeni nesil antrenörlerin neler yapabileceğini göstermek adına 2 senede 2 lig üste çıkardığımız takımla daha fazla başarı yakalamak için sistem, antrenman ve fark yaratacak her şey üzerine düşünmeye, çalışmaya devam ediyoruz. Kulübün sağlam temeller üzerine büyümesinde teknik ekip ve oyuncular kadar yönetimsel hamlelerin de çok önemli olduğunun altını çizmekte fayda var. Futbol kulüplerinin büyüklüğü organizasyon büyüklüğü demektir. Altyapıya önem vererek kulübü büyük bir organizasyona ev sahipliği yapan ortaya vizyon koyarak A takım düzeyinde başarı kazanan ve profesyonel liglere oyuncu yetiştiren bir kulüp haline getirebilirsek mutlu oluruz."



“HEDEFLERİMİZ BİTMEYECEK”

A Takım kaptanı Bayram Çiçek ise, “Öncelikle yeni sezonun kulübümüze ve bütün kulüplere hayırlı olmasını, sakatlıksız bir sezon olmasını temenni ediyorum. Mimar Sinan Spor Kulübü olarak doğru yapılanma ile başarının maddi güce bakılmadan yakalanabilineceğini göstermiş olduğumuz için bütün takım arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Göstermiş oldukları birlik ve beraberlikten dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Mimar Sinan Spor Kulübü olarak hedeflerimiz hiç bir zaman bitmeyecek, her zaman daha iyiye ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bize bu başarıda büyük katkı sağlayan başta yöneticimiz Muhsin Sak abimize ve hocalarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

GENÇ TAKIM ŞAMPİYONLUK YOLUNDA

U19 Ligi 2.Küme 7.Grup’ta yer alan ve oynadığı 11 maçta 9 galibiyet 2 mağlubiyetle en yakın rakibinin 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Mimar Sinan Genç Takımı, gündüz kendi tesislerinde yaptıkları antrenmanların ardından akşamları A takım ile ekstra idmanlara çıkıyorlar.

“TAKIM OLARAK İNANIYORUZ”

Genç takımın yıldızlarından ve takımın kaptanlığını üstlenen Mustafa Dursun, son 3 haftaya girilen ligde şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerine inandığını belirterek, “Yeni kurulan bir takım olmamamıza rağmen hemen kaynaşıp arkadaşlığın üst düzey olduğu bir aile takımı haline geldik. İyi başladığımız sezonda şanssız yenilgiler almamıza rağmen toparlanıp emanet bıraktığımız liderlik koltuğunu ele geçirdik ve en yakın rakibimize 4 puan fark atmış durumdayız. Son 3 maçta da aynı disiplin ve azimle maçlarımıza çıkıp galibiyetler alarak üst lige çıkacağımıza tüm takım olarak inanıyoruz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.