Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Yüzücülerden Başarılı Sonuçlar

Milli yüzücüler Emre Seven ve Mustafa Aydoğdu, Yunanistan’da düzenlenen 31 Kilometre Açık Deniz Yüzme Maratonu’nda başarılı sonuçlar elde etti.Yunanistan’ın Kalamata şehrinde yapılan 31 Kilometre Açık Deniz Yüzme Maratonu’na katılan...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2015 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2015 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Yüzücülerden Başarılı Sonuçlar
Milli yüzücüler Emre Seven ve Mustafa Aydoğdu, Yunanistan’da düzenlenen 31 Kilometre Açık Deniz Yüzme Maratonu’nda başarılı sonuçlar elde etti.
Yunanistan’ın Kalamata şehrinde yapılan 31 Kilometre Açık Deniz Yüzme Maratonu’na katılan milli yüzücüler Emre Seven ve Mustafa Aydoğdu başarılı sonuçlara imza attılar. Emre Seven yarışı 12.50’lik derece ile tamamlarken, Mustafa Aydoğdu ise 12.20 ile tamamladı.
Böylesine uzun bir mesafeyi başarı ile tamamlayan ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden yüzücüler hedeflerinin bundan sonra yeni rekorlar kırmak olduğunu ifade ettiler. Bu yarışlarda Emre Seven’e Sahra Seven ve Mustafa Aydoğdu’ya ise Murat Bahçeci destek olurken, bu master yüzücülerimize desteklerinden dolayı teşekkür eder sporcular, diğer master yüzücülere de örnek olmasını istediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.