Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Takım, ’Teröre Lanet’ Pankartı İle Sahaya Çıkacak

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, “Terörü hep beraber lanetliyoruz. Milli takımımız terörü lanetleyen pankartla sahaya çıkacak ve tüm Avrupalı’nın bunu görmesini istiyoruz. Bizim ne yaşadığımızı anlayacaklardır...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Takım, ’Teröre Lanet’ Pankartı İle Sahaya Çıkacak
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, “Terörü hep beraber lanetliyoruz. Milli takımımız terörü lanetleyen pankartla sahaya çıkacak ve tüm Avrupalı’nın bunu görmesini istiyoruz. Bizim ne yaşadığımızı anlayacaklardır çünkü biz şimdi onların neler hissettiğini anlıyoruz” dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu ve DYO Boya Fabrikaları A.Ş arasında imzalanan sözleşme ile DYO, A Milli Takım resmi tedarikçileri arasında yer aldı. Ay-yıldızlı takımın İsveç ile oynayacağı maç öncesi hazırlıklarını yaptığı Antalya Regnum Carya Golf Spa’da Resort’da yapılan törene Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, milli futbolcular, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, DYO Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran, Pazarlama Direktörü Melek Soklangıç Dinçer katıldı.
DEMİRÖREN: "FUTBOLUN DEĞERİ DE ARTACAK"
Törende konuşan TFF Başkanı Demirören, imzalanan sözleşmelerle Türkiye A Milli Takımı’nın EURO 2016 bütçesini karşıladıklarını dile getirdi.
Demirören, “Bugünkü imzaladığımız ek sponsorluk anlaşmalarıyla futbolumuzun değeri artıyor. Milli takımımız Türk futbolunun marka değerinin artmasına öncülüğü sürecek. Bu anlaşmalarla futbolun değeri daha da artacak. Zor zamanlar birlik beraberlik zamanıdır. DYO’ya böyle bir dönemde milli takıma destek olduğu için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Bugüne kadar Milli Takım’a destek olan tüm markalara teşekkür eden Demirören, “Cumhurbaşkanımızın söylediği, Türkiye’mizde yaşanan ve son olarak Belçika’da yaşadığımız terörü hep beraber lanetliyor ve üzülüyoruz. Milli takımımız, İsveç maçına terörü lanetleyen bir pankartla çıkacaktır. Bütün Avrupalının bunu görmesini istiyoruz. Çünkü bizim ne yaşadığımızı, neler hissettiğimizi kendileri de anlamıştır, çünkü biz onların neler hissettiğini çok iyi anlıyoruz. Milli Takımımıza Avrupa’da başarılar diliyorum” dedi.
"ORAN: "BÜYÜK GURUR VE ONUR"
DYO Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran ise, “Bugün burada Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile futbolun coşkusu ve heyecanını paylaşmak adına çok önemli bir işbirliğine imza atmak üzere bir araya geldik. DYO olarak A Milli Takımımıza destek olmak bizim için hem milli görev hem de büyük gurur ve onur. Türk futbolunun, federasyonun, milli takımın bir parçası olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Milli Takımımıza başlayacağı uzun soluklu maratonda başarılar diliyoruz. İlk olarak yarın İsveç ile hazırlık maçına çıkacak olan Milli Takımımızın Euro 2016’da ülkemizi başarıyla temsil edeceğine inancımız sonsuz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Demirören, Oran ve Terim arasında sözleşme imzalandı. Tören, milli takımın hatıra fotoğrafı vermesi ile son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.