Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Maça Yüksek Güvenlik Önlemi

Türkiye Futbol A Milli Takımı’nın perşembe günü EURO 2016 Avrupa Şampiyonası öncesi Antalya’da İsveç ile oynayacağı hazırlık maçına yüksek güvenlik önlemi alındı. Statta bin civarında polis, 750 özel güvenlik personelinin görev...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Futbol A Milli Takımı’nın perşembe günü EURO 2016 Avrupa Şampiyonası öncesi Antalya’da İsveç ile oynayacağı hazırlık maçına yüksek güvenlik önlemi alındı. Statta bin civarında polis, 750 özel güvenlik personelinin görev yapması bekleniyor. Türkiye A Milli Takımı ve İsveç Milli Takımlarının stada gelişinde ise 100’er polis görev yapacak.
A Milli Futbol takımının İsveç ile oynayacağı hazırlık maçında Antalya Arena Stadyumu’nda güvenlik tedbirleri artırıldı. Mart ayında yapılan il Spor Güvenlik Kurulu’nda 600 özel güvenlik personelle 700 polisin görev yapması kararlaştırılan statta, son dönemlerde hem Türkiye hem de Avrupa’da yaşanan terör olayları nedeniyle maç öncesi statta görevli sayısı artırılması kararlaştırıldı. Maç günü statta 750 özel güvenlik personeli ile bin civarında polisin görev yapacağı öğrenildi.
Maç günü stat çevresinde üst düzeyde yüksek güvenlikli tedbir alacak polis, Sabancı Bulvarı, Meltem Bulvarı, İsmail Baha Sürelsan Caddesi’ne bariyer kuracak. Stadyum çevresinde 3 aşamalı güvenlik noktası oluşturacak polis ekipleri, ana bariyerin içerisinde ikinci kontrol noktası ve stat girişlerinde gözlem yapacak. Güvenlik bariyerinin içerisine biletsiz seyirci ile araç girişine de izin verilmeyecek. Stat çevresinde Meltem Mahallesi ile Antalyaspor Kavşağı yakınında resmi ve sivil polislerin görev alması bekleniyor.
Meltem Mahallesi yakınlarında gün içerisinde görev yapacak mobil ekiplerin yanı sıra, stat ve çevresinde bomba uzmanları tarama faaliyeti gerçekleştirecek. Öte yandan Antalyaspor’un Spor Toto Süper Lig maçlarında oynadığı mücadeleler esnasında alınmayan güvenlik tedbirleri de stadyum çevresinde alındı.
Belek-Kadriye bölgesinde kalan Türkiye A Milli Takımı ve İsveç Milli Takımlarının stada gelişleri sırasında 100’er polis görev yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.