Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Kick Boksçuya sponsor desteği

CK Akdeniz Elektrik, Milli Kick Boksçu Hasan Mert Kızıl’danın sponsorluğunu üstlendi.Macaristan’da dünya üçüncülüğünü alan milli sporcu Hasan Mert Kızıl, sponsorluğunu üstlenen CK Akdeniz Elektrik’i ziyaret etti. Kızıl, Genel Müdür...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Kick Boksçuya sponsor desteği

CK Akdeniz Elektrik, Milli Kick Boksçu Hasan Mert Kızıl’danın sponsorluğunu üstlendi.

Macaristan’da dünya üçüncülüğünü alan milli sporcu Hasan Mert Kızıl, sponsorluğunu üstlenen CK Akdeniz Elektrik’i ziyaret etti. Kızıl, Genel Müdür Erol Değerli’ye verdikleri destek için teşekkür etti.

Ziyarette Kızıl, “Birçok genç sporcu, sponsor bulamadığı için erken yaşta spora veda etmek zorunda kalıyor. Bu nedenle spora ve sporcuya verdiği destek için CK Akdeniz Elektrik’e çok teşekkür ediyorum. En büyük arzum ülkemin bayrağını yurtdışında gururla dalgalandırmak ve kürsüde İstiklal Marşımızı okutmaktı. Bunu başardığım için gururluyum. 2019’da Kick Boks Dünya Şampiyonası şehrimiz Antalya’da düzenlenecek. Yeni ve daha büyük başarılar için şimdiden hazırlıklara başladım” diye konuştu.

CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli de “Bölgemizde yapılan sosyal etkinliklere ve bölgemizden yetişmiş sporculara destek olmak bizim için büyük mutluluk. Hasan’ın başarılarını gururla izledik. Daha çok genç bir sporcu. Önümüzdeki dönemde çok daha büyük başarılar kazanacağına ve ülkemizi gururla temsil edeceğine gönülden inanıyorum” dedi.

Değerli, milli sporcuya günün anısına özel bir hediye verirken, Hasan Mert Kızıl da kazandığı madalyanın bir örneğini Erol Değerli ile paylaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.