Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Kartingci Besler Fair Play’e Aday Gösterildi

Milli kartingci Berkay Besler, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Fair Play’e aday gösterildi.Türkiye’de son 2 yıldır geçilmeyen son 3 yıldır da şampiyonluğa ambargo koyan, Türkiye’yi yurt dışında başarıyla temsil...

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2015 22:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2015 22:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Kartingci Besler Fair Play’e Aday Gösterildi
Milli kartingci Berkay Besler, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Fair Play’e aday gösterildi.
Türkiye’de son 2 yıldır geçilmeyen son 3 yıldır da şampiyonluğa ambargo koyan, Türkiye’yi yurt dışında başarıyla temsil eden milli Kartingci Berkay Besler, Milli Olimpiyat Komitesi tarafından düzenlenen 2014 Fair Play ödülleri için, genç yaşında elde ettiği sportif başarılar üzerine TOSFED tarafından aday gösterildi. Henüz 16 yaşında olmasına rağmen kariyerinde Dünya 3.lüğü, Champion Kart Uluslararası finalini üst üste kazanan ilk sporcu olma unvanları da bulunan Berkay Besler, sporcu kimliği ve efendi kişiliği ile gerek yurt içindeki gerekse uluslararası arenadaki rakipleri tarafından çok seviliyor.
"ADAY GÖSTERİLMEK GURUR VERİCİ"
Fair Play adaylığının kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden milli sporcu Besler, "Öncelikle beni buna layık görenlere çok teşekkür ederim. Bu ödülü almak çok güzel olur, ancak ben kazanamasam da üzülmem. Böyle anlamlı bir ödüle aday gösterilmem bile çok gurur verici. Bu olay, doğru yolda olduğumun bir kanıtı" dedi.
Fair Play Ödülleri, Mayıs ayında Olimpiyatevinde düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.