Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Halterci Acartürk:

Norveç’te düzenlenen Büyükler Halter Avrupa Şampiyonası’nda 53 kiloda podyuma çıkarak silkme kategorisinde 109 kilo kaldırıp Avrupa ikincisi olan Sema Acatürk’e Yalova’da ilk tebrik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’dan...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Halterci Acartürk:
Norveç’te düzenlenen Büyükler Halter Avrupa Şampiyonası’nda 53 kiloda podyuma çıkarak silkme kategorisinde 109 kilo kaldırıp Avrupa ikincisi olan Sema Acatürk’e Yalova’da ilk tebrik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’dan geldi.
Antrenörü Serdar Keserci ile birlikte Kaplan’ı ziyaret eden milli sporcu, Türk bayrağını Norveç’te göndere çektirdiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Milli halterci Sema Acartürk, ”Bu başarı tek başına kazanılmış bir başarı değildir. Zorlu antrenmanlarda bana hep destek olan antrenörüm Serdar Keserci’ye, bu yolda maddi manevi yanımızda olan Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya’ya ve en büyük desteği veren Spor İl Müdürümüz Metin Kaplan’a çok teşekkür ederim’’ dedi.
Sema Acartürk’ü elde ettiği başarıdan ötürü tebrik Kaplan, Yalova’da 1 yıllık bir geçmişi olan halter sporunda elde edilen ulusal ve uluslararası başarılar çok sevindiricidir. Kendisini Rio Olimpiyatlarında seyretmek istiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.