Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miladin Stevanovic Kayserispor’da

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor geçtiğimiz sezon Sırbistan Süper Ligi takımlarından Partizan’da forma giyen Miladin Stevanovic ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.Kayserispor’un resmi internet sitesinde yer alan haberde, bugün...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor geçtiğimiz sezon Sırbistan Süper Ligi takımlarından Partizan’da forma giyen Miladin Stevanovic ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Kayserispor’un resmi internet sitesinde yer alan haberde, bugün takıma katılan Stevanovic, imza törenin yaptığı açıklamada, "Kayserispor gibi büyük camiaya transfer olmak benim için büyük onur. Hem kariyerim adına, hem kulübüm adına elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bunun için camiaya ve taraftarımıza söz veriyorum" diye konuştu.
Kulüp İkinci Başkanı Rifat Pehlivan ise, "Miladin Stevanovic bir süredir kulübümüzün ilgi alanında olan, genç ve geleceğine çok güvendiğimiz bir futbolcu. Kadromuza kattığımız için mutlu, kendisinden de bir o kadar umutluyuz. İnanıyoruz ki bu yıl ligde ve kupa da kazanacağımız her başarıda adından söz ettirecektir. Miledan’a Kayserispor ailesine hoş geldin diyor, sözleşmenin her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.