Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Michall Pereira: “Bana özel önlemler alınmaya başlandı”

Yeni Malatyaspor'un Fransız Oyuncusu Pereira, Rakip Takımlarına Kendisine Özel Önlemler Aldığını Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Michall Pereira: “Bana özel önlemler alınmaya başlandı”
Yeni Malatyaspor’un Fransız futbolcusu Michall Pereira, “İlk maçlarda pek tanınmıyordum ama haftalar ilerledikçe artık bana özel önlemler alınmaya başlandı” dedi.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı takımın orta sahasındaki başarılı futbolcusu Pereira, İzmir deplasmanına Göztepe’yi yenmek için gideceklerini söyledi.

"En güçlü takım Giresunspor’du”
Giresun maçını kazanmayı çok istediklerini ama 2 puan bıraktıklarını hatırlatarak sözlerine başlayan Pereira, “Giresun maçında istediğimiz şey kazanmaktı ama biz 2 puan bıraktık. Benim için bu haftaya kadar 12 takım içerisinde en diri takım, en güçlü takım Giresunspor’du. Tabi 10 kişiyle de biz bir karakter gösterdik, kazanmak istedik. Bunun içinde çok çabaladık ama olmadı. Şimdi önümüzdeki maça bakıyoruz” dedi.

“Yine de 1 puan aldık, bu da önemliydi”
Pereira, rakiplerinin puan kaybettiği haftada 1 puan almanın önemli olduğunu söyleyerek, “Tabi ki rakiplerimizin puan kaybettiği bir haftada son oynadığımız maç çok önemliydi. Ama yine de 1 puan aldık, bu da önemliydi. Bütün maçlar önemli. Çok iyi analiz edeceğiz, çok iyi çalışacağız. Kazanmak için gideceğiz Göztepe’ye. Oynayacağımız Göztepe maçında bir sorumluluğumun olduğunu düşünüyorum takımda içinde. Bu maçı çevirmek ve iyi işler yapmak adına bir sorumluluğumun olduğunu düşünüyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım Göztepe maçında” diye konuştu.

“Şutlarım tehlikeli olduğu için bana yeterli alan ve mesafe bırakmıyorlar”
Pereira, ilk maçlarda pek tanınmadığını ama haftalar ilerledikçe artık kendisine özel önlemler alınmaya başlandığını söyleyerek, “İlk maçlar durumu teknik direktörümüzle de konuştuk. İlk maçlarda pek tanınmıyordum. Haftalar ilerledikçe artık bana özel önlemler alınmaya başlandı. Şutlarım tehlikeli olduğu için bana yeterli alan ve mesafe bırakmıyorlar. Ama ben yine de artık şut çekmek yerine kaleye gelmemizde, pozisyon bulmamızda takımıma yardımcı olduğumu düşünüyorum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.