Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Michalis Gregoriou: Fenerbahçe haklı bir galibiyet aldı

Atromitos Teknik Direktörü Michalis Gregoriou, Fenerbahçe karşısında 7. dakikada mağlup duruma düşünce işlerinin zora girdiğini ve turu kaybettiklerini söyledi.Takımının UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe'ye elendiği karşılaşma...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2015 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2015 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atromitos Teknik Direktörü Michalis Gregoriou, Fenerbahçe karşısında 7. dakikada mağlup duruma düşünce işlerinin zora girdiğini ve turu kaybettiklerini söyledi.

Takımının UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe'ye elendiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Yunan teknik adam, "Bu akşam Avrupa maceramız sona erdi. Fenerbahçe bizden iyiydi ve haklı bir galibiyet aldı. 7. dakikada maçın kırılma noktasıydı. O dakikada golü yiyince sonuç belli olmuştu. Hedefin galibiyet olduğu bir maçta 7. dakikada mağlup duruma düşersen bunun zor olduğunu görürsünüz. Bu akşam birçok oyuncum iyi oynayamadı ve gerçek oyunlarını gösteremediler. Oyunu lehimize çeviremedik. Fenerbahçe'de haklı bir galibiyet aldı." dedi.

Michalis Gregoriou, gelecek yıl da Avrupa Kupaları'nda mücadele edebilmek için kendi liglerinde başarılı olmak istediklerini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.