Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHK Başkanı Alp: Görevi bıraktım

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, yaşanan gelişmelerin ardından MHK Başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'de bulunan binasında gerçekleştirilen toplantının başında Gaziantepspor...

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2014 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2014 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, yaşanan gelişmelerin ardından MHK Başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'de bulunan binasında gerçekleştirilen toplantının başında Gaziantepspor ile Beşiktaş maçının sonrasında Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın yapmış olduğu açıklamaları sinevizyondan izleten Alp, "5 hata öncesinde bu kulüp başkanları Kulüpler Birliği Toplantısı'nda bize destek çıkmışlardı. Ancak başkanın açıklamalarına çok şaşırdım ve üzüldüm. Başkanın ne demek istediklerini anlamış değilim. MHK için şüpheli diyorlar. Biz şüphelileri geçmişte bıraktık. Biz şüpheli MHK değiliz. Güvenilen insanlardan oluşan bir gurubuz. 66 yaşına gelmiş bir insanı bu doğrultuda yaşadım. Ben burada yaptığım toplantılarda hiçbir kulüp başkanını rencide etmedim. Hiçbir gayemiz yok koltuk sevdalısı değiliz. Hakemlerle ilgili bizimle ilgili kimse bizimle ilgili konuşamaz. Bu görevi yapıyorsak herkesin birbirine saygılı olması lazım."

Alp, bu toplantısının son toplantısı olduğunu ve görevi bıraktığını açıkladı. MHK Başkanı Alp, kararı alırken kimsenin haberi olmadığını da sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.