Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Metin Yıldız: "Koruma İç Güdüsü Pahalıya Mal Oldu"

Denizlispor Teknik Sorumlusu Ümit Metin Yıldız

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 22:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 22:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Metin Yıldız: "Koruma İç Güdüsü Pahalıya Mal Oldu"
PTT 1. Lig’in 25. haftasında Balıkesirspor kendi sahasında Denizlispor’u 2-1 mağlup etti. Maç sonu değerlendirmede bulunan Denizlispor Teknik Sorumlusu Ümit Metin Yıldız, "İçinde bulunduğumuz koşullar çok kritikti. O koruma iç güdüsü bize pahalıya mal oldu" dedi.
Balıkesirspor - Denizlispor maçı sonrası değerlendirmelerde bulunan Denizlispor Teknik Sorumlusu Ümit Metin Yılmaz, umutlu geldikleri maçta geri çekilme nedeniyle mağlup duruma düştüklerini söyledi. Yıldız açıklamasında, "Çok umutlu geldiğimiz bir maçtı. Hafta içi Balıkesir takımını çok iyi analiz ettik. Önlemlerimizi de aldık. İyi de başladığımızı düşüyorum oyuna. Golü de bulduk. Sonra bütün çok büyük takımların yaşadığı sıkıntıya biz de düştük. Geri çekilme oldu. Psikolojik bir etken bunu aşmak çok zor oluyor. Hele bir de içinde bulunduğunuz koşullar çok kritikse o koruma iç güdüsü biraz bize pahalıya mal oldu. 2-1’den sonra tekrar reaksiyon gösterdi takımımız. Bu bizi kalan 9 hafta için umutlandırıyor" dedi.
Takım olarak çok ciddi sıkıntılarla uğraştıklarını söyleyen Denizlispor Teknik Sorumlusu Ümit Metin Yıldız, "Çok ciddi sıkıntılarla uğraşıyoruz. Bunları bahane olarak söylemek istemiyorum ama çok büyük olumsuzluklar yaşandı. Hafta içinde bazı oyuncularımızın sakatlanması, bazı oyuncularımızın cezalı duruma düşmesi. Bu maçta onu oldukça ciddi olarak hissettik. Ama yine tekrar ediyorum takım bir bütündü bizim için. Kalan 9 maç için şunları söyleyebilirim. Kümede kalma adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ve kalacağımıza da inanıyorum. Özellikle daha önceki haftalarda çok ciddi sorun olarak gözüken gol yedikten sonra teslim olma hastalığının bugün atlatıldığını gördüm. Sonuç olarak çok olumsuz bir maç yaşamamıza rağmen bu bizi kalan 9 hafta için umutlandırdı. Bir tepki verdi çocuklar. Çok ciddi tepkiler oldu maç içerisinde, itirazlar oldu. Yapılmaması gerekiyordu belki ama sonuçta bu insanlarında etten kemikten yaratıldığını unutmamak lazım" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.