Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Metin Tekin’in Acı Günü

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Metin Tekin’in vefat eden babası Avukat Tarık Tekin’in cenazesi, spor camiasının yoğun katılımıyla düzenlenen cenaze namazının ardından Kocaeli’de toprağa verildi.Siyah-beyazlı kulübün eski futbolcusu...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Metin Tekin’in Acı Günü
Beşiktaş’ın eski futbolcusu Metin Tekin’in vefat eden babası Avukat Tarık Tekin’in cenazesi, spor camiasının yoğun katılımıyla düzenlenen cenaze namazının ardından Kocaeli’de toprağa verildi.
Siyah-beyazlı kulübün eski futbolcusu ’Sarı Fırtına’ lakaplı Metin Tekin’in hayatını kaybeden babası Avukat Tarık Tekin için Kocaeli’nin İzmit ilçesindeki Fevziye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.
Düzenlenen cenaze törenine, eski Beşiktaş futbolcuları, Samet Aybaba, Rıza Çalımbay, Recep Biler, Feyyaz Uçar, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray eski futbolcusu ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Beşiktaş U14 takımı oyuncuları ve antrenörleri ile spor ve sanat camiasında çok sayıda futbolcu ve teknik direktör katıldı. Cenaze töreninde eşi ve çocuklarıyla birlikte taziyeleri kabul eden Metin Tekin, kendisine başsağlığında bulunan eski takım arkadaşları ile zaman zaman sohbet etti.
Törene katılanlar arasında yer alan ve şu anda Azerbaycan’ın Hazar Lenkeran takımında yardımcı teknik direktörlük görevi yapan Oğuz Çetin, Avukat Tarık Tekin’in kendisini çocuğu gibi sevdiğini dile getirdi. Çetin, "Metin’le olan uzun yıllardır arkadaşlığımız, yakınlığımız dolayısıyla Tarık amcaya da çok yakındık. Çok sevdiğimiz, çok saygı duyduğumuz bir kişiyi kaybettik. Ben Tarık amcaya Allah’tan rahmet diliyorum. Metin’e ve ailesine de sabırlar diliyorum. Zaten insan dostuydu. Alanında çok önemli bir isimdi. Bunun yanında da spora da büyük destekleri olmuştur. Özellikle bizim gelişme çağımızda hepimize örnek olmuştur” dedi.
Törende bulunan spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen ise, “Aynı kuşak oyuncularıyız Metin’le. Oğuz, Zeki, Rıza. Metin bizi tanıştırmıştı. Yıllar oldu tabi. Gerçek bir beyefendiydi, özel bir adamdı. Allah rahmet eylesin. Ansiklopedi gibi bir insandı. Allah nur içerisinde yatırsın. Bize verdiği öğütler o kadar önemliydi ki ve kibarca, hiçbir zaman bizi sıkmadan, normalde biz sporcular sıkılırız ama çok keyif alırdık, çok zevk alırdık. Özel bir insandı hakikatten” diye konuştu.
Metin Tekin’in babası Avukat Tarık Tekin’in cenazesi daha sonra öğle namazına müteakip, İzmit Fevziye Camiisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme mezarlığına defnedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.