Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Metin Albayrak: "Kimse Bizi Şampiyonluk Hedefimizden Geri Koyamaz"

Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, "Atamalarla ilgili ne oluyor, ne bitiyor her şeyi biliyoruz. Herkes ev ödevini iyi yapsın. Biz kendi ödevimizi iyi yapıyoruz. Takımımız iyi oynuyor ve şampiyonluk yolunda gidiyoruz....

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2016 21:54
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2016 21:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, "Atamalarla ilgili ne oluyor, ne bitiyor her şeyi biliyoruz. Herkes ev ödevini iyi yapsın. Biz kendi ödevimizi iyi yapıyoruz. Takımımız iyi oynuyor ve şampiyonluk yolunda gidiyoruz. O yüzden kimse bizi şampiyonluk hedefimizden geri koyamaz" dedi.
Beşiktaş’ın Medipol Başakşehir deplasmanından 1 puanla ayrıldığı müsabakanın ardından siyah-beyazlı kulübün yöneticisi Metin Albayrak, hem TFF hem de MHK hakkında kritik açıklamalarda bulundu.
“HERKES PUAN HESAPLARINI YAPIYOR”
"Çok güzel bir maç oldu" diyerek sözlerine başlayan Metin Albayrak, "2-0’dan geri döndük. Bunlar büyük takımların geri dönüşüdür. Bütün futbolcularımızı tebrik ediyorum. Çok güzel bir ikinci yarı dönüşüyle galibiyeti kaçırdık. Mağlup da olabilirdik ama güzel bir maç oldu. Buraya gelen taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz ancak tabii ki ligin artık sonlarına gelindiği maçlarda, zor maçlar ve herkes puan hesaplarını yapıyor. Şampiyonluk yolunda ve alt tarafta sizinde gördüğünüz gibi içeride dışarıda fark etmiyor var gücüyle oynuyor. Bugüne baktığımızda da ilk yarıda çok pozisyonumuz vardı ama olmayınca top terse döndü, gol yedik hiç beklemediğimiz bir yerde ve ilk yarıyı mağlup bitirdik. Daha sonra ikinci golü yedik ama inancımızı kaybetmedik. O inançla yaptığımız geri dönüşle galibiyeti de kazanabilirdik ama hepsini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Erteleme maçlarının Beşiktaş’ın aleyhine olup olmadığının sorulması üzerine Albayrak, “Biz büyük takımız ve biz bunların hepsinin altından kalkabilecek güçteyiz. Oynamadığımız maçlar hakkında varsayım yapmak çok yerinde değil. Önümüze bakıyoruz ve her maçımızı kazanıp yolumuza devam ediyoruz” yanıtını verdi.
“ATAMALARLA İLGİLİ NE OLUYOR, NE BİTİYOR HER ŞEYİ BİLİYORUZ”
Hakem Ali Palabıyık hakkında yorum yapılması istenilen Metin Albayrak, şöyle konuştu:
“Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Hakemlerle ilgili pozisyonlar daha ön plana çıkıyor, futbol hep arka planda kalıyor. Biz kendimize her hangi bir haksızlık, adaletsizlik yapılsın istemiyoruz. Biz adalet sağlansın istiyoruz. Bunlar kamuoyunun gözü önünde. Ziraat Türkiye Kupası’nda yapılan hatalardan sonra MHK ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tolga Özkalfa ile yan hakemi ödüllendirmedi ve cezalı buldu ki; bu haftaki maçlara vermedi. Demek ki haklıyız. Bu haftaki maça geliyoruz ve bakıyoruz; iki tane kritik pozisyon var. Mehmet Batdal bile kendisi bile ikinci sarıdan kırmızı kart zannedip çıkarken, arkadaşları çekiyor. Ne hikmetse hakem görmüyor. İkinci yarıda Abdullah Hoca haklı olarak oyundan alıyor, ikinci yarı olacak diye ve öbür tarafta İsmail’e Mahmut Tekdemir vuruyor, onu görmüyor. Doka oradan basıyor onu görmüyor. Onu görme, bunu görme ne olacak yani? Sezon başında başkanımız konuşmuştu… Biz her şeyi görebilecek durumdayız, kimse bizim zekamızla oynamasın. Atamalarla ilgili ne oluyor, ne bitiyor her şeyi biliyoruz. Herkes ev ödevini iyi yapsın. Biz kendi ödevimizi iyi yapıyoruz. Takımımız iyi oynuyor ve şampiyonluk yolunda gidiyoruz. O yüzden kimse bizi şampiyonluk hedefimizden geri koyamaz. Bu sene inşallah el birliğiyle şampiyon olacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.