Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Metin Albayrak: Her zaman söylüyoruz. Hedefimiz şampiyonluk

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yöneticisi Metin Albayrak, bu sene hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bunu her zaman söylediklerini kaydetti.Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden ve maçtan 2 - 0 galip gelen Beşiktaş'ta...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2014 21:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2014 21:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yöneticisi Metin Albayrak, bu sene hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bunu her zaman söylediklerini kaydetti.

Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden ve maçtan 2 - 0 galip gelen Beşiktaş'ta Metin Albayrak maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kazandığımız için çok mutluyuz. Takımımızda her futbolcu çok iyi oynadı. Ben özellikle Beşiktaş’ın çocuğu olan ve geçtiğimiz günlerde çok eleştirilen Necip’in performansının altını çizmek istiyorum. Artık önüzümdeki maçları bekliyoruz. Biz her zaman söylüyoruz. Bu sene hedefimiz şampiyonluk.” diye konuştu.

Trabzonspor maçını Konya ya da Ankara’da oynamaya karar verdiniz mi? sorusuna ise, Albayrak, “Hayır daha kararını vermedik. Bunu hafta içi yapacağımız yönetim toplantısında gündeme getirip konuşacağız.” ifadelerini kullandı. Albayrak ayrıca ligde oyanayacakları Galatasaray derbisini ve kupada oynayacakları Sarıyer maçını oynayacakları stadın da daha sonra kararını vereceklerini belirtti.

Metin Albayrak, taraftarları için de, “Buraya gelen- gelemeyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da bizi desteklemelerini bekliyoruz. diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.