Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Metin Albayrak: "Hedeflerimize Adım Adım Gidiyoruz"

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “İki maçımız var. Her iki maçımızı da final havasında, Beşiktaşımıza yakışır bilinçte çalışacağız. Hedeflerimize adım adım gidiyoruz”...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 23:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 23:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “İki maçımız var. Her iki maçımızı da final havasında, Beşiktaşımıza yakışır bilinçte çalışacağız. Hedeflerimize adım adım gidiyoruz” dedi.
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 1-0’lık Galatasaray galibiyetinden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Bütün annelerin anneler gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Albayrak, “Çok anlamlı bir günde derbi maçı oynadık. Çok güzel bir maç oldu. Seyir keyfi çok güzel bir maç oldu. Galatasaray da çok güzel oynadı. Onları da tebrik ediyoruz. Biz inançlı gelmiştik. İkinci yarıda bu inancımızı ve iyi futbolumuzu ortaya koyarak güzel bir galibiyet aldık. Tekrar lider olarak önümüzdeki maçı bekliyoruz. Osmanlı maçına bütün taraftarımızı bekliyoruz” diye konuştu.
“HEDEFLERİMİZE ADIM ADIM GİDİYORUZ”
Çok önemli bir maçta 3 puan aldıklarını belirten Metin Albayrak, “Şampiyon daha değiliz. Matemetiksel olarak bu devam ediyor. İki maçımız var. Her iki maçımızı da final havasında, Beşiktaşımıza yakışır bilinçte çalışacağız. Hedeflerimize adım adım gidiyoruz” dedi.
“BİZ KENDİMİZE BAKIYORUZ”
Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan hakkında sorulan sorulara Metin Albayrak, şöyle yanıt verdi:
"Hakemle ilgili bir şey konuşmuyoruz. Kendimize bakıyoruz. O bizim yapacağımız bir şey değil. Federasyonlarının ve kurullarının vereceği karardır. Biz oyunumuza bakıyoruz.”
“İKİNCİ YARI BİZ TECRÜBEMİZLE KAZANDIK”
Karşılaşmanın oynanmadan çıkan spekülasyonların çıkmasının normal olduğunu ifade eden Albayrak, “Bu bir derbi maçı. Galatasaray’ın da hedefi var. Avrupa kupasına gitmek istiyor. Onlarda tabii ki oynayacak. 100 yıldan fazladır derbi maçları oynuyoruz. Onlarda çok istediler. İkinci yarı biz tecrübemizle kazandık. Onlar biraz yoruldu. Biz daha iyi oynadık” diye konuştu.
“AYAKLARIMIZI YERE BASIYORUZ”
Kendilerine daha şampiyon demediklerini vurgulayan Metin Albayrak, “Biz ayaklarımızı yere basıyoruz. Maç maç bakıyoruz. Önemli bir avantaj elde ettik. Deplasmanda Galatasaray’ı yendik” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.