Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mesut Özil ve İbrahimoviç, yılın futbolcusu adayları içinde

FIFA Ballon d’Or yılın en iyi futbolcuları yarışmasında 23 aday yer alıyor. Son günlerde attığı gollerle dikkat çeken İsveçli yıldız Zlatan İbrahimoviç ile Arsenal'da oynayan Mesut Özil' favoriler arasında gösteriliyor.23 kişilik...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FIFA Ballon d’Or yılın en iyi futbolcuları yarışmasında 23 aday yer alıyor. Son günlerde attığı gollerle dikkat çeken İsveçli yıldız Zlatan İbrahimoviç ile Arsenal'da oynayan Mesut Özil' favoriler arasında gösteriliyor.

23 kişilik listede Real Madrid'in yıldız oyuncuları Cristina Ronaldo ve Gareth Bale bulunurken Barcelona'da Lionel Messi'nin başı çektiği adaylar arasında 3 futbolcu daha yer aldı. En fazla aday ise kaleci Manuel Neuer ve takım kaptanı Philipp Lahm'ın dışında Bastian Schweinsteiger, Franck Ribéry, Arjen Robben ve Thomas Müller olmak üzere 6 futbolcu ile Bayern Münih takımından gösterildi.

FIFA BALLON D’OR YILIN ENİYİ FUTBOLCULARI ADAY LİSTESİ

FIFA Ballon d’Or yılın en iyi futbolcuları listesine giren oyuncular ve takımlaır ise şöyle:

Gareth Bale (Galler), Edinson Cavani (Uruguay), Radamel Falcao (Kolombiya), Eden Hazard (Belçika), Zlatan İbrahimoviç (İsveç), Andrés Iniesta (İspanya) Philipp Lahm, (Almanya), Robert Lewandowski (Polonya), Lionel Messi (Arjantin), Thomas Müller (Almanya), Manuel Neuer (Almanya), Neymar (Brezilya), Mesut Özil (Almanya), Andrea Pirlo (İtalya), Franck Ribéry (Fransa), Arjen Robben (Hollanda), Cristiano Ronaldo (Portekiz), Bastian Schweinsteiger (Almanya), Luis Suárez (Uruguay), Thiago Silva (Brezilya), Yaya Touré (Fildişi Sahilleri) Robin Van Persie (Hollanda), Xavi (İspanya).
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.